Małe spadki FPS, a cięcie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pawelek6 · Opublikowano
Nie wiem jak omawiany Plus, ale T-Mobile nie ma swoich linii światłowodów dla przykładu. Czyli jak ktoś bierze od nich takiego neta, to płaci więcej, gdyż takie T-Mobile musi też zapłacić właścicielowi linii, którą wykorzystują. Wg mnie, najlepiej bezpośrednio od właściciela, bez pośredniczących operatorów. -
Przez miro · Opublikowano
zawsze możesz wziąć jakąś tańszą wersję 9600xt, generalnie one wszystkie są dość chłodne i ciche wtedy nawet z obudową jakąś byś się pewnie zmieścił w tych 2K nitro+ w x-kom obecnie to zdzierstwo okropne.. nawet steel legend to 200zł mniej.. obudowa to np 300 air, wszystko ci się zmieści, chłodno będzie, ale to już muszi sam co ci pasuje, co chcesz mieć itd itp -
Przez marko · Opublikowano
To teraz ułomny człowiek wytłumaczy Ci dlaczego przywołałem chata. Bo Twoje obliczenia są z dvpy. Chcesz ciągnąć przez dobę albo i dłużej 16A z gniazdka? serio? Z gniazdka, które prąd maksymalny przewidziany przez producenta to właśnie 16A, a w rozdzielnicy zabezpieczony jest właśnie 16A? Spróbuj sobie tego jeszcze na instalacji 1-fazowej zabezpieczonej 20-25A. Oj a sporo domów jest tak zasilonych. Porozmawiaj sobie z kilkoma elektrykami, co sądzą o idiotach podpinających się ładowarkami pod randomowe gniazdka 230V. -
Przez Crew 900 · Opublikowano
Taki news: https://ithardware.pl/artykuly/swiatlowod_plus_domowa_rozrywka-47234.html Ogólnie dla mnie to jest kłamstwo i próba promowania siebie bo dobrze wiemy, że takie modyfikacje są eliminowane nawet przed wypuszczeniem. Kopiują logo i wszystko i czego oni oczekują... -
Przez Doamdor · Opublikowano
Tyle nie będzie kosztować gdy wyjdzie, ale będzie drożej od premierowych DDR5.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi