Dziarson Napisano June 19, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano June 19, 2019 Wyjaśni mi ktos jak to jest mozliwe? Moski z Microsoftu masakra. Dlaczego gry używają max 2.5gb ram co powoduje dropy po 30FPS jeszcze 3dni temu wszystko było git ktoś jakiś pomysł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano June 19, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano June 19, 2019 Co to za gierka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano June 19, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano June 19, 2019 Wszystkie Apex GTaV BFV Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano June 19, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano June 19, 2019 No to trochę dziwna sprawa Czym sprawdzasz użycie pamięci? Ten windowsowy menedżer zadań? Wejdź też w panel sterowania i system, aby zobaczyć, czy przypadkiem nie pokazuje, że mniej RAM-u jest dostępne niż zainstalowane. O ten widok mi chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano June 19, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano June 19, 2019 Tcug serio????????????????????????? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano June 19, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano June 19, 2019 Serio, czasem jak coś się spieprzyło, to pokazywało mi np. 16 GB RAM, ale dostępne tylko 8 GB Odpal też komendę bcdedit /enum {current} i pokaż, co wyskoczyło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano June 20, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano June 20, 2019 (edytowany) ok mam https://imgur.com/1L7puT2 co bym nie właczył pwoduje to takie obciązenie ze rwie discora podczas rozmowy , przegladarka uruchamia sie jakby chcdiała a nie mogła a zużycie rramu i tak nie przekroczy 40% z 16gb Edytowano June 20, 2019 przez Dziarson Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sido107 Napisano June 20, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano June 20, 2019 ty to potrafisz spieprzyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano June 20, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano June 20, 2019 Wklep sobie bcdedit /deletevalue {current} useplatformclock i zobacz, czy pomogło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano June 20, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano June 20, 2019 Dziekiki wisze ci piwo jebany HPET jakis benchmark ostatnio o to płakał i chyba właczyłem , Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano June 20, 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano June 20, 2019 Jak wsio już działa ok to gitara ???? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano June 20, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano June 20, 2019 3 zrzuty pamieci i jest OK ???? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano June 20, 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano June 20, 2019 (edytowany) Y Edytowano June 20, 2019 przez Dziarson Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się