omar2033 9 Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 (edytowane) Chłopie - perma dostałem 3 razy od t.luka gdy był modem na BMK - od tamtej pory w przeciwieństwie do ciebie mam aktywne konta na kilu największych forach. Kończę z tobą dyskusję bo generalnie wisi mi cała sprawa SPC. To odległe czasy gdy Igorakowiec (tutejszy mod), Xxor, ja i wielu innych zrobili porządek z marketingowcami SPC, którzy na siłę na forach wciskali ich produkty i krytykowali konkurencję. Myślisz, że taki Igorakowiec zadałby sobie tyle trudu pisząc te tematy tak dla rozrywki. Jego działania były sprowokowane zachowanie marketingowców z SPC (mareczq-a, t.luka itd) https://forum.pcformat.pl/Chinczyk-udaje-Polaka-czyli-cala-prawda-o-SilentiumPC-t https://forum.pclab.pl/topic/878441-Sk%C4%85d-bior%C4%85-si%C4%99-podzespo%C5%82y-polskich-marek/ Teraz panuje ład i porządek. Co prawda trafiłeś się taki ty - ale dla mnie jesteś przysłowiowo pomijalnym pryszczem na dupie. Na tym zakończę lekcję historii. Edytowane 24 Marca 2016 przez omar2033
Prezes Biznes 5 Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 Igorakowiec zmarnował tylko czas by napisać rzeczy do których każdy mógłby dojść sam gdyby chciał. Ale nie przeszkadza ci, że Zalman, Aerocool i inne firmy robią to samo tylko uczepiłeś się SPC jakby zrobili ci krzywdę Ład i porządek panuje tylko gdy wszyscy siez tobą zgadzają - taki wyciągnąłem wniosek i nie tylko ja, na OVC też pewnie tak sądzą
Seldo 4 Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Opublikowano 24 Marca 2016 Panowie kończe tę gównoburze. Jak macie niedosyt to polecam sie gdzieś spotkać i sobie wszystko wyjaśnić w cztery oczy Niektorzy chwycą sie za głowe, a inni będą się cieszyć, oczywiście jak wszystko złoże do kupy to wstawie fotke na forum wraz z opisem wrażeń: PS dzięki wszystkim za pomoc!!
Seldo 4 Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) Dzisiaj przyszła buda. tutaj zdjątko, zapraszam : Edytowane 25 Marca 2016 przez Seldo
Igrz 38 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Dnia 23.03.2016 o 15:16, omar2033 napisał: Chłopie - perma dostałem 3 razy od t.luka gdy był modem na BMK - od tamtej pory w przeciwieństwie do ciebie mam aktywne konta na kilu największych forach. Kończę z tobą dyskusję bo generalnie wisi mi cała sprawa SPC. To odległe czasy gdy Igorakowiec (tutejszy mod), Xxor, ja i wielu innych zrobili porządek z marketingowcami SPC, którzy na siłę na forach wciskali ich produkty i krytykowali konkurencję. Myślisz, że taki Igorakowiec zadałby sobie tyle trudu pisząc te tematy tak dla rozrywki. Jego działania były sprowokowane zachowanie marketingowców z SPC (mareczq-a, t.luka itd) https://forum.pcformat.pl/Chinczyk-udaje-Polaka-czyli-cala-prawda-o-SilentiumPC-t https://forum.pclab.pl/topic/878441-Sk%C4%85d-bior%C4%85-si%C4%99-podzespo%C5%82y-polskich-marek/ Teraz panuje ład i porządek. Co prawda trafiłeś się taki ty - ale dla mnie jesteś przysłowiowo pomijalnym pryszczem na dupie. Na tym zakończę lekcję historii. Wololo, chciałem zostać incognito Eh, pamiętam była mała wojenka, ktoś oprócz mnie dostał telefon od radcy prawnego SPC za szkalowanie? Głównie poszło wtedy o polecanie produktów SPC jako polski produkt, samego produkowania w Chinach się nie czepiam, jak mówię poszło o wciskanie jakoby to był słowiański artefakt po praprzodkach Husarach.
omar2033 9 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Jak tak można - nasz BOHATER w walce z SPC nie może być incognito. Po tym wszystkim nastała wreszcie na forach cisza i spokój w działach obudowy. Już nikt, nigdy więcej na żadnym forum nie napisze, że wyłamanym śledziem od Zalmana można się poważnie pokaleczyć
Prezes Biznes 5 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Ale śledziem od M40 też można co sam zresztą punktowałem w moim "pochlebnym" poście o M40 w kilku forach
johniee 2 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Dnia 23.03.2016 o 10:45, JTN5M napisał: Czy ty tej M45w nie kupiłeś w październiku, lub później i czy w tej obudowie nie ma przypadkiem tych samych wentylatorów co w pax'ie? Kupiona w grudniu
Prezes Biznes 5 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Teraz wiem kto to stworzył
Rekomendowane odpowiedzi