Skyrim warto zagrac
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Isharoth · Opublikowano
Osobiście bugów mam bardzo mało. Więcej jest problemów z wydajnością. -
Przez Isharoth · Opublikowano
Ten styl graficzny bardzo mnie odrzuca, szczególnie interfejs. Może kiedyś zagram, jeśli gra okaże się dobra, ale na premierę to raczej wejdzie KCD2. -
Przez Badalamann · Opublikowano
@crush Wiesz co oni mogą? ***** mogą Że tak odpowiem cytatem z popkultury Tak poważnie to pewnie będą jakieś protesty, pikiety. Spodziewam się nawet wielkiego marszu w obronie życia i katolickiej rodziny. No i gigantyczny kwik w necie. Pewnie petycje online z setkami tysięcy podpisów. Ale jeśli chodzi o sam przedmiot i jego program, to wchodzi od września 2025. -
Przez TheMr. · Opublikowano
Większość technologii to Ukraina i Kazachstan tak w sumie Rosjanie potrafili zgubić blueprinty do wszystkich swoich czołgów, a żeby nikt się nie dowiedział o budowie takiego czołgu to ludzi rozstrzeliwali Sprytne. Aż tak sprytne, że teraz nie mają jak produkować silników do T-80 albo naprawiać T-72 w czasie w jakim powinni Żeby to było takie proste... Miał mega fart, że udało mu się przeżyć. -
Przez skunRace · Opublikowano
To na pewno, jak ktoś stoi przed wyborem zakupu to Asus Dual jest dużo lepszy, jak tylko pisałem, że to nie jest tak, że samo kupno to problem z głowy. Mimo wszystko czasy, gdzie człowiek musi sam wymieniać pastę po kilku miesiącach od zakupu to jest gruba patologia, dotyczy to nawet topowych Strixów Wychodzi na to, że 4060 ma dużo słabszy radiator od 4060Ti, która ma całkiem dobre temperatury, a powiedziałbym, że z tak małym poborem pewnie obydwie karty mają ten sam. Musisz sam zdecydować, u Ciebie i tak nie ma jakiejś wyjątkowej tragedii, ghdzie ludzie mieli HS pod 100 stopni do tego zrób UV. Położenie jeszcze raz żeby się upewnić, że wszystko dobrze poszło nie zaszkodzi, wystawić też możesz jak się sprzeda to dobrze jak nie to zostawisz. Dał Ci w końcu kolega dowód zakupu do niej ? Jest podobna karta z taką gwarancją za 1000zł wystawiona, spróbuj może się okazać, że te 900zł bez problemu wyciągniesz. https://www.olx.pl/d/oferta/karta-graficzna-kfa2-geforce-rtx-4060-1-click-oc-2x-v2-CID99-ID134EDY.html
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi