Phoenix. 5 046 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 7800X3D - Curva -30 RTX 5070 OC
Keleris 533 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu U mnie na win 10 aplikacja wywala się przy wczytywaniu.
JacekRTX 276 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 14600k, zero OC bo niby jak na B760
Pentium D 1 342 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Chyba mam za słaby komputer bo apka się nieuruchamia po inicjalizacji pluginów na 100% System niby zgodny bo W10 22H2, ale bez żadnych późniejszych śmieci od MS. Pomysły czego może brakować? No nie działa to u mnie. Probowałem przenieść z jednego dysku na drugi. Naprawa Microsoft Visual C++. Wszystkie śmieci z traya wyłączone i przeglądarka zamknięta. R24 odpala normalnie Myślałem, że opcja skalowania interfejsu dla ślepych mu nie pasi, ale to też nie to. Edytowane 1 godzinę temu przez Pentium D
Send1N 4 741 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Sprawdziłem na szybko i u mnie też się nie odpala na win10, przechodzi inicializację pluginów na 100% i na tym koniec 1
Keleris 533 Opublikowano 20 minut temu Opublikowano 20 minut temu To wychodzi że nie jestem jedyny z win 10 co krzaczy się przy uruchomieniu, dokładnie jak u @Pentium D.
Rekomendowane odpowiedzi