Noworoczna Wyprzedaż w X-KOM (Monitor LG UltraGear 32GX850A-B OLED za 2 859 zł)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
https://wiadomosci.wp.pl/ewakuacja-polakow-z-bliskiego-wschodu-tusk-z-wnioskiem-do-prezydenta-7260726356592736a Może zabrzmię kontrowersyjnie, ale niesamowicie wkur....a mnie jak to elyty potrafią zawsze zadbać same o siebie i jak głęboko w d. mają zwykłych ludzi. Nie mówię o patologii tylko normalnych ludzi zarabiających minimalną po biedrach czy fabrykach. Jakim prawem z moich podatków ściąga się ludzi których STAĆ na ZABAWĘ W DUBAJU????? Oni srają kasą. Zachciało im się lecieć do Dubaju to niech płacą i wracają, a nie za darmo jak tylu ludzi w Polsce potrzebuje wsparcia. To samo było z kredytami frankowymi. Kto najwięcej ich ma? "Elyty" A jakoś wałki robione przez banki i parabanki + deale z firmami windykacyjnymi i komornikami na kredytach gotówkowych? ZERO pomocy państwa od 40 lat. Zdychaj człowieku. A już kuriozum to jak parabanki ewidentnie ŁAMIĄ prawo, orzeczenia UOKiK ale żeby odzyskać choć 1zł to trzeba iść do sądu bo same z siebie nie oddadzą nic. A oczywiście mają sztaby prawników. Piszę zawsze - "państwo z kartonu" ale powinno się dodawać, że z kartonu to tak dla 80% społeczeństwa bo 20% elyt to ma państwo dbające o nich. A potem taki Trzaskowski morda zdziwiona będzie, że pisokonfa z braunem odbierze im władzę. braun i PiS i konfa trafiają do ludzi biednych, do ludzi przytłoczonych tym wszystkim. Za czasów PO miałeś limit dożywotni 12k kwoty wolnej od zajęcia komorniczego, a jak wykorzystałeś to mogłeś zdychać z głodu bo komornik by cię wyczyścił do zera. To PiS wprowadził kwotę wolną od zajęcia MIESIĘCZNIE obliczaną od najniższej, która na dzień dzisiejszy wynosi ok 3600 więc idzie z tego wyżyć. -
Przez Send1N · Opublikowano
To prawda i tak mi przeszło przez myśl że to może być jeden z powodów u mnie na biurku wszystko czarne i samo biurko też jest czarne musze co 3 dni łazić przy tym z pędzelkiem i szmatką.... coś za coś prześcieradło i pościel też mam czarne każdy okruszek na tym widać i trzeba regularnie zamiatać -
Przez azgan · Opublikowano
Zapoznałem się z materiałami i mam nieodparte wrażenie, że to jest BDO (MMO) tylko z dodanym singlem w postaci fabuły, a cała reszta wygląda znajomo. @ITHardwareGPT wyznacz "linię" podobieństwa i przeprowadź dokładną analizę spójnych elementów z Black Desert. Zestaw je z sobą i porównaj.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi