SMX Napisano March 5, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 5, 2016 (edytowany) Jak w temacie. Ja ostatnio katuję non stop dłuższe kompilacje House, Trance, DnB - bez sprecyzowanych wykonawców. Dość znany mixior, ale nigdy się nie nudzi Edytowano March 6, 2016 przez SMX Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano March 5, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 5, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzi0 Napisano March 5, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 5, 2016 A mi w uszach gra trance.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JTN5M Napisano March 5, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 5, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexlu Napisano March 5, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 5, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vesther Napisano March 5, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 5, 2016 (edytowany) Genialny cover Edytowano March 5, 2016 przez Vesther Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7niebo Napisano March 5, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 5, 2016 Czilałt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7niebo Napisano March 5, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 5, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tesel Napisano March 5, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 5, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bl4d3pl Napisano March 6, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 6, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMamPomysłu Napisano March 6, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 6, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes Biznes Napisano March 6, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 6, 2016 (edytowany) Edytowano March 6, 2016 przez Prezes Biznes Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JTN5M Napisano March 6, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 6, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexlu Napisano March 7, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 7, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igrz Napisano March 7, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 7, 2016 Dopiero początek marca a od lutego wiadomo jaka będzie płyta roku w polskiej rapgrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonradF Napisano March 7, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 7, 2016 Coś dla fanów mocniejszego imprezowego brzmienia ;) Myślę, że komuś taki remix się spodoba ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7niebo Napisano March 7, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 7, 2016 Poszedłbym na koncert, ale nie podoba mi się fakt, że będzie tam pełno dzieciarni xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes Biznes Napisano March 7, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 7, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JTN5M Napisano March 7, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 7, 2016 Jestem hipsterem. Gdy każdy używa YT ja używam Soundcloud. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7niebo Napisano March 7, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 7, 2016 Na soundcloudzie masz mało popularnych artystów ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JTN5M Napisano March 7, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 7, 2016 Za to jakość lepsza i można używać w tle na androidzie. :V Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes Biznes Napisano March 7, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 7, 2016 Ja mam Windows Phone, więc mi to nie potrzebne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7niebo Napisano March 7, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 7, 2016 Pff to se sciagasz aplikacje do grania w tle, ktora konwertuje filmy na audio w chmurze na androjdzie kucu. Analny nie dosc, ze zdradzasz ovc, to jeszcze androjda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes Biznes Napisano March 7, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 7, 2016 Kałdroid nie dla mnie, wolę coś co... działa koniec OT tutaj (bajdełej nie zauważyłeś że mam inny nick, poza tym analny może na mnie mówić tylko blabla %-)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa0flaf Napisano March 7, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 7, 2016 (edytowany) https://www.youtube.com/watch?v=N-pLJW70Y1w Edytowano March 7, 2016 przez kosa0flaf Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się