[K] GTX 1080/1080TI FE
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Kup Horneta 750 i nie Kombinuj. Kup Horneta 750 i nie Kombinuj. -
Przez VRman · Opublikowano
Nie rozumiem. Firma zarabia kokosy na grze. Od lat zarabia sporo, gra jest bardzo lubiana, polecana itp. Mimo wszystko zarządzali nią jacyś idioci tak, że poleciały zwolnienia https://www.uploadvr.com/walkabout-mini-golf-layoffs/ Ale to jeszcze nic. Otóz... jest tam lista osób zwolnionych i linki do Lindedina. I co tam widzimy? Ano główny level designer, ten dzięki któremu gra wygląda i chodzi super. Ten, dzięki któremu jest w grze sporo mapek nie tylko dla bab i dzieciarni. W tym 80% moich ulubionych. I gościa w(...)ali z roboty. Cudnie. A właśnie mówiłem od kilku miesięcy, że wygląda to jakby zdolny gość od leveli odszedł bo ostatnio same infantylne, odtwórcze i zrobione z klocków, które już były. No to się wyjaśniło. Widać od jakiegoś czasu już nie pracował na pełnym etacie. Zarobili dzieki mnie jakieś 200$. Następnego centa już nie dostaną. Nie tak się traktuje twórców sukcesu, dzięki któremu firma mogła istnieć i prosperować przez wiele lat. Sweetopia - w nocy bardzo fajna mapka, a przede wszystkim imponująca technicznie (proste ale lekkie techniki renderowania odbić śiwatła na metalu czy landrynkach) Shangri La - klimat aż się wylewa. Nawet mi się podoba choć nie jestem fanem Azji. Original Gothic - fajna, oryginalna i ciekawa plansza, choć wtedy. Potem na 5 innych mapkach z niej zapożyczano elementy więc, jak ktoś nie grał w 2023 ten nie zrozumie za co chwalę Hanging Gardens of Babylon - jedna z najładniejszych mapek, najlepsza w całej grze do relaksu El Dorado - rewelacyjny klimacik, fajna choć wkurzająca mapka Myst - bardzo ładna i fajny klimacik Wallace & Gromit - jedyna bardzo dobra mapka wydana w 2025r. I takiego gościa wywalili. Dostajemy więc podwyżkę cen DLC (to już będzie ponad 200zł za DLC w ciągu roku. Ja wysiadam) i zapewne jeszcze więcej gówno-mapek, w których można się pożygać od słodkiem słitaśnej infantylności, a poza tym 90% elementów z których jest zrobiona, to wykorzystane rzeczy ze starszych mapek. Oryginalność? Klimacik? Zachwyt ogólny nad oprawą? ZAPOMNIJ! PS. Moderatorzy niech nie klikają, proszę -
Przez Cappucino · Opublikowano
I co z tego? Wystarczy drobna modyfikacja, zmiana w wyposażeniu co 1500 szt. by ubiegać się o kolejną homologację, głupie, ale po chińczykach wszystkiego można się spodziewać. Więc nie masz pewności czy ma euro homologację czy nisko seryjną. A za kilka lat może być cyrk z przejściem przeglądu technicznego. -
Przez leven · Opublikowano
Od paru dobrych lat, bios, to już nie ten sam bios. który był wcześniej (niezależny od systemu) Teraz ustawienia w UEFI potrafią się same zmienić bez naszej ingerencji Wiem o czym piszę, dla tego, że ostatnio wywaliło mi czarny ekran i bios zaniżył napięcie na RAM. Pykam sobie i nagle zwiecha. Wchodzę do bios i zamiast 1.45Volt na pamięciach, jest 1.40 No i komputer zrobił się niestabilny bez mojej wiedzy
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi