Windows 11 Problem z plikami w folderach
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Wymiana wycieraczek i zaworka PVC. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Pod warunkiem,ze wlaczysz reflexa, ktory domyslnie nie jest wlaczony w riva -
Przez VRman · Opublikowano
Z punktu widzenia jedynej sensownej zalety, czyli obrazu w ruchu, też nie bardzo. Już 2x ma sporo artefaktów. Tu potrzeba nie tyle postępu co przełomu, a jak oni chcą bez tego dać 6x to strzał w stopę. Już nawet pomijając lag. To nie powinna być funkcja wypuszczana zanim to da radę wyświetlić obraz niemal idealny w 480fps. A oni tu chcą z 40fps (czyli bazowe 50-55ps bo kij wie ile liczenie tego MFG odejmie od wydajności) i w dodatku robią typowe "poison the well" bo nawet nie będzie opinii "wow, ale fajnie teraz wszystko wygląda na moim OLED 480Hz". Spodziewam się, że wyjdzie z tego marketingowe pierdu-pierdu. Akurat, żeby o tym zrobić zapowiedź zapowiedzi W Nvidii chyba jedyny dział zainteresowany gamingiem to marketing. Może dlatego starają się nadrobić za resztę i stąd takie pompowanie kompletnie niczego interesującego. -
Przez i7home · Opublikowano
@kubon raczej zmiana dla zmiany żeby już było te 16GB i moc na przyszłość, gram w 2k. @ShaDow_Pro kasę mam i dlatego właśnie zapytałem czy warto -
Przez Gret · Opublikowano
Drogo tam macie, ja dziś 6:99 za 98. BTW: miałem na kompie zasięgu ~70km, wlałem do pełna UWAGA 23litry
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi