Potrzebny elektronik do naprawy mini Pc
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Vulc · Opublikowano
Zgadza się, ale czy w przypadku A1 Mini, przy tym rozmiarze stołu, są problemy ze stabilnością? Nic takiego nie zanotowałem i nie pamiętam, żeby wspominano o tym w testach. Więcej, w drukowaniu detali, nawet tych wyższych, moja A1 Mini nie ustępuje P2S. A przecież jedna to bed slinger, druga to core xy. -
Przez j4z · Opublikowano
Jakieś pomówienia -
Przez Godlike · Opublikowano
Pamiętam ten przekręt, przykre, ale swojego czasu to była plaga szczególnie na EU BN, jak grałem na Azji i US to nie było takiego dziadostwa. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Określ co znaczy dla Ciebie "mała obudowa". 4L, 10L, 15L, 20L litrów objętości? W <14L bez problemu można wsadzić jakiegoś rtx5070 / rx9070XT i dowolny CPU, bo w grach i tak 65W wystarczy na nim, przy rozsądnej ciszy i bez tony kombinowania, ale na mniejszy komponentach. Najmniejsza buda ma ~4L -Jonsbo NV10, wielkość przyszłego GabeCube, gdzie wejdzie rtx4060 / 5060, ale będzie głośno, przez mocne upakowanie i low profile. Deepcool CH260 z linku wyżej nie jest mała. To ma aż 30 litrów. Już nawet rtx5060 ma większą moc, ale brakuje Vramu, więc możesz wybrać dowolny rozmiar, jeśli Ci to nie przeszkadza. RTX5070 Asus Dual wejdzie do wielu małych obudów, bo ma tylko 250mm. Jonsbo C6 zmieści ją, ale również płytę matx oraz zasilacz atx, tylko chłodzenie procesora trzeba zmienić i najlepiej mieć modularny zasilacz. Tylko ~16L na pełnowymiarowe komponenty, bez risera... https://www.jonsbo.com/en/products/C6.html
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi