Chłodzenie sekcji zasilania.
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
chodzi ci o takie cos? https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/kable-do-komputera/adaptery-i-przejsciowki/adapter-displayport-vga-lanberg-ad-0002-bk-0-2-m zwroc uwage na strone w ktora sygnal plynie -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Czemu to nie jest prawda? Ta "sygnalistka" dokonała zgłoszenia wewnętrznego? Zewnętrznego? Spełniła warunki do publicznego? Czy jej zgłoszenie łapie sie na zakres ustawowy? -
Przez marb one · Opublikowano
Nie wiadomo, czy to blok EK – brak jakiejkolwiek sygnatury, więc możliwe, że to jakiś custom od ASRocka. Dodatkowo płyta była kupiona w Mindfactory z trzeciej ręki, więc z gwarancji raczej nici. Żeby w ogóle próbować, potrzebna byłaby cesja/zrzeczenie się gwarancji od osoby, która dokonywała zakupu. A jak wiadomo, ASRock ogarnia RMA wyłącznie przez sprzedawcę. Kupiłem już co prawda Asusa Hero, ale i tak szkoda mi tej płyty. -
Przez lokiju · Opublikowano
Czyli każdy czytał co innego. "Tegoroczny styczeń wśród najcieplejszych w historii Średnia temperatura powierzchni była o 0,79 stopnia Celsjusza wyższa od średniej ze stycznia w latach 1991-2020 - podali meteorolodzy. Tegoroczna wartość wyniosła dokładnie 12,95 stopnia. Jednocześnie styczeń 2026 był o 0,28 stopnia Celsjusza chłodniejszy niż najcieplejszy styczeń w historii pomiarów z 2025 roku." -
Przez Dimazz · Opublikowano
A ja czytałem że w marcu mają wrócić mrozy. Arktyczny wir ma się do tego pczyczynić
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi