Sapphire RX570 Nitro
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Petru23 · Opublikowano
O, znalazłem potencjalnego następcę z silnikiem jedynie szklankę większym od toitoia -
Przez Dimazz · Opublikowano
Jak sobie zobaczycie na sondaże to konfy zyskują więcej niż PIS traci. Biorą skądś inną wyborów. -
Przez Kris194 · Opublikowano
Aż tak źle może nie będzie. Chociażby Aleksandra Leo jest świeża w sejmie i wydaje się być dość wartościową osobą. -
Przez VRman · Opublikowano
No to ja porównam subiektywnie do bólu. muzyka "prawdziwa vs AI" Sprawdziłem wszystkie DLC do gier muzycznych, dają te zespoły i kawałki, które są teraz popularne. nienawidzę: 80% bardzo nie lubię: 10% nie podoba mi się, ale może sobie lecieć, nie szkodzi: 5% fajne: 2% pozostale 3% - nie dałem szansy, bo wyłączyłem za szybko, po usłyszeniu tego czego nienawidzę w muzyce Statsy dla kilku parodii AI (muzyka) i kilku piosenek, które stworzyło AI na podstawie mojego tekstu i prompta: - nie lubię: 10% - cienizna i słabe: 40% - zajebiste, słucham godzinami nawet te które trwają półtora minuty: 50% Oczywiście jestem tu winny tego, że jestem leniwy i mało się rozglądam za nowymi gatunkami, zespołami itp. Ale jak mam słuchać następnego lil cośtam, mumble rapu, popu wszelkiej maści (nie cierpię bardziej niż Gargamel smerfów) to już wolę lekko sztuczny głos i zarąbane jakiemuś zespołowy fajne gitarowe riffy. Gorzej od współczesnych trendów już być nie może. W Synth Riders na VR mi wyświetliło jakieś DLC. Jakiś hip-hop. Experience, więc kupiłem, bo i tak na 5 takich tracków jeden już miałem, drugi dokupiłem i zostały jakieś Barbie Girl i badziewie. No to kupiłem. Odpalam a tu jakieś arabskie krzyki/zawołania. Po głosie zgaduję, że to jakiś arabski zespół hip-hopowy znany z tiktoków, więc stąd ten wybór na DLC do gry. Pierdzielę. Wysiadam. Wolę AI -
Przez sideband · Opublikowano
Taka ciekawostka wczoraj stosowałem 3-letniego PTM-a tego od siebie i nadal śmiga elegancko. Resztka mi została i leżała z pierwszych dostaw aż byłem ciekawy czy to jest jeszcze zdatne do użytku Folia odchodzi bez problemu nic nie wyschnięte
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi