(Z) DDR4 2x8gb 4000mhz na DDR4 2x8gb z czujnikiem temperatur
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bourne2008 · Opublikowano
Szkoda waszego czasu. W tych "customowych" sterownikach chodzi tylko o odchudzenie pakietu instalacyjnego. Usunięto NVAPP i kilka pomniejszych aplikacji NVIDII. Reszta 1:1 to samo. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Gdybym wiedział że nie będą dodawali gier do niższych serii, a wersji super nie będzie to nie czekałbym, ale przy PCIE 3.0 wypadałoby wymienić resztę. Ale dobrze się stało, bo teraz wiem ile mogę schłodzić w tej obudowie, a to nie koniec modyfikacji... Za 720 zł + koszty olx może być. A na przyszłość nie ma sensu teraz kupować karty, przynajmniej takich "minimum". Wyjdą nowe konsole i karty 8gb będą miały pogrom, a do "starszych" gier wystarczy nawet rtx4060 / rx6600. Celuję w rtx4070 GDDR6 pod UV, ale jeśli RE9 oraz Pragmata będą liche to stawiam krzyżyk na nowych grach i nie ma sensu szukać czegoś lepszego. -
Przez kaTus · Opublikowano
Dobrze wiedzieć, czyli zostaję podpięcie chłodnic poza obudową. Wykombinowałem coś takiego z chłodnic 360mm co posiadam z poprzedniego configu, podepnę i potestuję. Dzięki za rady -
Przez Camis · Opublikowano
Szkoda że nie można zostawić samych reakcji bez nabijania reputacji. Mi tam reputacja zwisa i powiewa może jej nie być
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi