Blog z filmami dla początkujących użytkowników Linuxa
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Suchy211 · Opublikowano
Kiedy używana jest taka argumentacja, to jest to ten moment, kiedy wiadomo, że już nic z tego nie będzie. Zawsze znajdzie przyczynę kto zdobyczy pragnie. -
Przez Krisol · Opublikowano
@CryptTM Tylko że one się kręcą do 3300 RPM, komputer mi chyba odfrunie przy uruchomieniu. Ewentualnie zaryzykowałbym może Thermalright TL-C12C i TL-C14C, wydają się być mniej więcej na poziomie Stratusów. -
Przez DQH7 · Opublikowano
Bo sami dorobiliście sobie wersję zdarzeń, łapiecie mnie za słówka i próbujecie się głupio wymądrzać po fakcie jakbyście mieli komuś zaimponować a mi umniejszyć. A prawda jest taka, że jedyne co wiecie to to co wyczytacie z Google albo powie wam tępe AI. No ale oczywiście udajecie ekspertów, że się znacie na wszystkim, ale jak przyjdzie co do czego to zawsze wychodzi jak zwykle. A wystarczyło by się zapytać, "wiesz co to za klej"? Połamane plastiki? Jaka jest dokładna nazywa obudowy i z którego jest roku? Jak długo z niej korzystano? To są pytania, które zada ciekawy ekspert a nie wychodzi z głupimi konkluzjami. I tak z ciekawości podaj mi nazwy tych obudów ze średniej półki z włącznikami osadzonymi na topie na gorącym kleju. A nie obudowanym wokół plastikiem skręconym śrubami. Aż z ciekawości sprawdzę czy nie pieprzysz głupot. -
Przez j4z · Opublikowano
A co Ty zrobisz z akustyką poza ograniczeniem/wyrównaniem pogłosu? Tfu, co ja gadam!? Przecież często duże kolumny są bardziej liniowe od małych. xd Przeważnie to podstawkowe bardziej wzbudzały mi moda, bo są strojone tak, żeby udawać że grają niżej. -
Przez Karister · Opublikowano
Po co w ogóle myśleć o stereo, jak się nie robi akustyki? Lepiej wtedy zostać przy słuchawkach, zamiast kaleczyć temat.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi