Sapphire RX5600XT problem.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dimazz · Opublikowano
czyli wystarczy na początku streama powiedzieć występ artystyczny lub zrobić gdzieś taki napis podczas streamu. Też uważam że będzie to martwy przepis. -
Przez Devils1100 · Opublikowano
Z nowych mini ledów masz MSI MAG 274QPF X30MV u mnie ten AOC Q27G3XMN wgl się nie sprawdził po oczach walił i to mocno potem miałem Xiaomi g Pro 27i ale sie okazal felerny bad piksele miały wszystkie wypusty z Marca 2025 i soft sie zdarzyło ze nie miał v 1.007 tylko z 06 i wziąłem Oleda jestem mega zadowolony nie wróciłbym na nic innego chociaz ten Xiaomi był fajny -
Przez CryptTM · Opublikowano
@error1983 No powiem CI, że dość nietypowa przypadłość, żeby od tak nie zlicował się śledź karty graficznej z obudową. W sumie to jest standard i każda obudowa powinna umożliwiać podłączenie wszystkich wyjść z karty graficznej, tej standardowej, konsumenckiej, bo to jest po prostu ustandaryzowane. Rozumiałbym, jakby to była jakaś karta dla górnictwa, czy innego profesjonalnego zatosowania, ale tutaj? Swoją drogą, udało Ci sie ogarnąć to w najprostrzy możliwy sposób, do tego dość schludnie, więc można rzecz - dobra robota, wyjścia sią dostępne (a przynajmniej 2 główne), kolega powinien być zadowolony. Taki pro-tip na przyszłość - jak Ci nie wchodzi śledź z karty rozszerzeń w otwór w obudowie, warto czasami lekko zluzować śrubki od płyty głównej, ruszyć ją o ten milimetr i karta normalnie wskakuje w miejsce. Później skręcasz i przy następnym wyciąganiu nie powinno już być problemu z tym. Niemniej, bardzo budżetowa obudowa, choć w recenzjach wypadała średnio, w realu widać, że jest gorzej, co dobrze wiedzieć - i nie kupować
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi