KOMPUTER
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez seledynowy · Opublikowano
Ja zamieniłem rx 9070 xt za 2700 zł na rtx 5070 ti od gigabyte za 3300 zł ponieważ zacząłem bawić w AI i potrzebne mi były rdzenie tensor, gdyby nie to zostawiłbym jednak rx 9070 xt -
Przez janek25 · Opublikowano
bardzo drogo ja w 2012 kupiłem za 120 zł 8Gb -
Przez BEM.22 · Opublikowano
To może Ja zapytam wprost , jako że Ja gram w 90% infantry Przełamanie ,Szturm , czy Wy grajac w trybie piechura napierdalacie jak oszalali z punktu A do punktu B czy używać na każdej mapie odpowiedniej do danej mapy taktyki ,flankowania itp . Bo to są dwie główne różniące się rogrywki . Na 2-3 mapach na któych głównie grywam wyrobiłem sobie swoje ścieżki , i wykonując te same ruchy po raz setny może się to znudzić ,stąd czekam na mapę która pozwoli na więcej możliwości podchodzenia wroga . skypan Żeby było jasne , Ja nienawidze totalnej rozpierduchy , moja taktyka zachodzenie wroga z flanki i strzał w tył głowy , to najbardziej cieszy -
Przez Hard Reset · Opublikowano
Mam ta klawiaturę logitecha 400+ i jest spoko, mała, lekka ,mogę polecić. W biosie mi działa normalnie, touchpad też. To jest moja taka mobilna, druga klawiatura jak potrzebuje być dalej od komputera np przed TV.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi