Ocena zestawu
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Szkoda tylko że kwestie bezpieczeństwa w wypadku kuleją... Gdyby nie to to patrząc na ceny europejskiej motoryzacji całkiem spoko wygląda. -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Podwyżki cen prądu to mały miki. Prawdziwe podwyżki to są za ogrzewanie w blokach, odmrożono ceny ciepła i wielu spółdzielniach wzrost o 50% nie jest niczym szokującym bo są miejsca gdzie one dochodzą do 90-100% -
Przez trepek · Opublikowano
To prawda, ruszanie w Toyocie jest mega płynne. Skubańce dopracowali ten aspekt do perfekcji. No ten nowy Bigster 4x4 to podwójna hybryda - raz, że na gaz a dwa, że mild hybrid. To jest bardzo sensowny samochód -
Przez DarkeVo · Opublikowano
Męczyłem się tak pół roku chyba i był temat na pclab wtedy. Żadna zmiana sterów nic nie dawała prawie cały pc zmieniony a zarazem przejście na am5 aż została tylko karta i zasilacz😂 i wyszło na zasilacz -
Przez galakty · Opublikowano
Właśnie wczoraj się wkurzałem, bo stoi przede mną hybryda i rusza delikatnie i sprawnie, a ja łutututut w miejscu mielę i dopiero ruszam I to zwykła Corolla z napędem na przód, jakby miała silnik elektryczny na tylnej osi to w ogóle... Ja wiem że opony dużo robią, ale różnica była taka jakbym miał letnie, a on zimowe. I nagle taka Dacia z silniczkiem z tyłu nie wydaje się głupia
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi