Skocz do zawartości

SilentiumPC Navis RGB 240 V2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, na sprzedaż chłodzenie wodne SilentiumPC Navis RGB 240 V2( nowe nie otwierane). Gwarancja od 12 marca 2019 czyli zostało jeszcze gwarancji. Chłodzenie jest nowe zostało wymienione na nowe(poprzednie navis 240 pro uległ awarii).

Kup teraz  https://allegrolokalnie.pl/oferta/silentiumpc-navis-rgb-240-v2

Poza allegro 240zł +kw.

Edytowane przez krzyhox

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• A kiedykolwiek zmiękli? Wtedy kiedy Stalin ich omal nie zagłodził i wymordował na śmierć czy w Stalingradzie jak jedli buty? Polska i kraje byłego bloku mają lepszą wiedzę co do nich niż reszta. Ty to tak piszesz jakby to był demokratyczny kraj. Otóż nie jest, a w porównaniu z czasami ZSRR i anarchii za Jelcyna to putin nawet nie musi fałszować wyborów bo wg niezależnych badań popiera go ponad 50%. Więc tak: mamy mocarstwo atomowe i geograficzne z wielką wschodnią strefą wpływów. Mocarstwo zarządzane przez osobę niedemokratyczną, ściganą przez MTK i do tego uwielbianą u siebie. Czy wiesz co by oznaczało uderzenie krajów NATO na rosję? Tzn wiem, że teoretycznie wiesz, a teraz proponuję odpalić YT i zobaczyć w archiwalnych filmach bombardowania, gruzy, zniszczenie a potem jeszcze włączyć atak na Hiroszimę bronią atomową bo teraz by to wszystko było ale 3x tyle co było w IIWŚ.   W wątku są liczne porównania do Hitlera i okresu przed IIWŚ. Moim zdaniem w większości nieuprawnione. Hitler niemal od początku mówił o braku przestrzeni. Aneksja Austrii to miał być początek. Natomiast putin chciał zająć wyłącznie Ukrainę i przynajmniej publicznie nie przygotowywał narodu do wojny światowej, co Hitler czynił. Natomiast już teraz od 2022 r i pomocy Ukrainie owszem mówi o walce z NATO itd, ale to wciąż kilometry od retoryki Hitlera. Moim zdaniem bardzo dobrze się stało, że Polska i USA i inne kraje pomogły Ukrainie i dały do zrozumienia putinowi: panie zaatakowałeś pan Ukrainę niezrzeszoną w NATO i zobacz jakie masz problemy jak ją dozbroiliśmy więc wyobraź sobie co się stanie jak nas zaatakujesz, ale... minęły 2 lata... Pokazał świat zachodni co miał pokazać... Ukraina na ile mogła (też po ich stronie nie obyło się bez błędów) zatrzymała atak, ale obecnie dalsze toczenie tej wojny jest bezsensowne. Giną tylko niepotrzebnie żołnierze i ludność cywilna na Ukrainie. Bez wsparcia od Trumpa nic więcej nie zrobią i trzeba się z tym pogodzić. Kraje UE same w sobie nie mają takiej zdolności bojowej jak USA więc jak mają pomagać Ukrainie? Sami się rozbrajając? Czy pakując jeszcze więcej milardów? Przecież to wszystko nie jest worek bez dna. Jak pisałem wcześniej - teraz trzeba już zacząć myśleć o sobie i państwa UE owszem powinny ładować w obronność, ale swoją i pomagać Polsce, która będzie graniczyła z rosją.
    • Cześć wszystkim! Mam szybkie pytanie – chodzi o Komputronik. Może się orientujecie albo mieliście okazję testować na własnej skórze.   Oddałem GPU Asusa na gwarancję, dziś mija 28 dzień roboczy. W regulaminie mają napisane, że czas rozpatrywania 14 dni roboczych lub 28, jeśli muszą wysyłać do zewnętrznego serwisu. Wiem, że GPU została wysłana do serwisu producenta.   Pytanie – kto odpowiada przede mną z tytułu gwarancji? Asus czy Komputronik (wszak, zakupując GPU – nie było informacji, że gwarancja zewnętrzna/producenta)? To sklep przyjął ode mnie sprzęt i spisał protokół. I jeśli nie zmieszczą się w terminie, który dziś upływa – reklamacja z tytułu gwarancji zostanie uznana? Jakie mogę wysunąć żądania? Moim roszczeniem była wymiana na nową, wolną od wad tę samą kartę bądź kompletnie inny model – czy w obecnej sytuacji zwłoki mogę napisać do nich maila z żądaniem wysłania nowej GPU, lub jeśli nie jest ona dostępna, to żądać wysłania innego modelu w cenie zakupu?   Pozdrawiam  
    • Mi się pokazał jakiś wpis na FB o zamknięciu Laba. Piła to tylko z córką nagrywa skutery na fejsbuniu. Laba by przejął, a nie.
    • Przecież to bzdura jakiegoś lewaka.Martwe przeregulowane prawo,ewentualnie dodatkowy portfel dla państwa. Ktoś nie potrafi jeździć to powinien być ukarany. I tak uważam że najbardziej niebezpieczne są panie dyrektorowe,kobiety w wieku 50 -60 lat w suwach. One wszystko widzą tylko mają gdzieś 
    • No i na Ciebie też sporo raportów było, i co? Mamy być tacy jak na Labie? No to obaj byście już perma mieli. Tak więc ciesz się ze swobody wypowiedzi i tego że moderacja ogólnie przymyka oczy na wiele rzeczy.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...