Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, DjaloPL napisał:

Witam, składam nareszczie swój wymarzony zestaw FX 4300 i GTX 1050 Ti już nie dają rady  

Jeśli uda się coś fajnego urwać dorzucę jeszcze SSD albo zmiana na Ryzenka 5 2600 i w następnym tygodniu leci zamówienie  

Pozdro x-kom  

https://www.x-kom.pl/lista/nt8kjba4k

Nie musisz dorzucać tych wentylatorów. Jeśli chcesz przyoszczędzić to weź płytę pro 4 a ram wymień na crucial ballistix

Opublikowano

Witam, czy jest możliwość uzyskania kodu rabatowago na oto taki secik? https://www.x-kom.pl/lista/mpkfm96qn Pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników ithardware ;) 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Hehe. To ja miałem 11 lat oglądając te gole.
    • https://kultura.gazeta.pl/kultura/7,127222,31490042,daniel-obajtek-marzy-o-byciu-prezesem-telewizji-naturalny.html#sondaz   Obajtek prezesem TVN?   Ale później jest jeszcze lepiej... "Kto byłby lepszym prezesem TVN? Daniel Obajtek Jacek Kurski Michał Rachoń"   Rachoń  Przecież ten koleś nie ma pojęcia o zarządzaniu potężnym koncernem medialnym.   No tak, w PISie wiecznie żywe jest "nie zatrudniamy ekspertów, bo jak zatrudnialiśmy ekspertów to nie chcieli oni realizować naszego programu". Po co zatrudnić jakiegoś prawdziwego fachowca, może być nawet ktoś z zagranicy... lepiej dajmy ciecia wójta z Pcimia albo kolesia po politologii
    • Dużo. U mnie już przy 65-70 pojawiał się nieprzyjemny szum, wrażenie jakby okno było niedomknięte. Obecnie podobny poziom hałasu mam przy ~100 km/h. To jest spora różnica. Ale trochę musiałem zrobić: - nadkola przód i tył - wszystkie drzwi - bagażnik - podłoga z przodu - dodatkowe uszczelki w drzwiach i przy uszczelce przedniej szyby Każdy ten element dał trochę. Jak się zsumuje to różnica jest spora. Najwięcej zdecydowanie nadkola przednie, te szumiały okrutnie.   Ale jest z tym jeden zasadniczy problem. Wyciszysz 1 element to usłyszysz drugi  I to taka niekończąca się pętla (chyba, że faktycznie zrobisz absolutnie wszystko ale to już kupa roboty). Pierwotnie, zaraz po zakupie byłem zdumiony jak cichy jest silnik, praktycznie w normalnej jeździe niesłyszalny nawet przy przyspieszaniu. Obecnie jak powyciszałem trochę auto to słyszę właśnie głównie silnik  (wiadomo od ~90-100 dominują głównie szumy ale przy niższych prędkościach silnik jest teraz na 1 planie).   Obecnie przy 120-130km/h (to moja prędkość przelotowa na S-kach i autostradach) nawet po dłuższej trasie nie męczy za bardzo, fabrycznie trasa A4 Rzeszów-Kraków potrafiła mnie zmęczyć i nie miałem ochoty jechać dalej. Hałas męczy dlatego było dla mnie istotne aby go zredukować żeby po paru godzinach trasy nie wysiąść z auta zmęczonym.
    • @QrdelloW druga strone rowniez mozna ta obrone twierdzy interpretowac w taki sposob. Tylko po co? Dyskusja powinna opierac sie na argumentach i ewentualnych obaleniach w postaci dowodow.
    • No tak bo fabuły ubi to coś pięknego 🤣 Ty to jednak lubisz poziom łajna w grach. Ale cieszę się że zmusiło cie to do refleksji  
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...