Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, DjaloPL napisał:

Witam, składam nareszczie swój wymarzony zestaw FX 4300 i GTX 1050 Ti już nie dają rady  

Jeśli uda się coś fajnego urwać dorzucę jeszcze SSD albo zmiana na Ryzenka 5 2600 i w następnym tygodniu leci zamówienie  

Pozdro x-kom  

https://www.x-kom.pl/lista/nt8kjba4k

Nie musisz dorzucać tych wentylatorów. Jeśli chcesz przyoszczędzić to weź płytę pro 4 a ram wymień na crucial ballistix

Opublikowano

Witam, czy jest możliwość uzyskania kodu rabatowago na oto taki secik? https://www.x-kom.pl/lista/mpkfm96qn Pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników ithardware ;) 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Przeczytaj jeszcze raz swoje slowa, które zacytowałem   Pierwszy, podstawowy błąd oceny wykresików: każdy jest kozakiem po fakcie. Drugi błąd: łatwo jest inwestować wirtualnymi  czyimiś pieniędzmi.   Zasada, która jest tak często podkreślana przez brokerów, przynajmniej tych porządnych, to "Past performance is no guarantee of future results". Można się też wspomóc logiką: gdyby giełdy, wykresy były jakoś szczególnie przewidywalne, to nie byłoby sensu ich istnienia. Bo trzeci błąd to: ja jestem inny, mi się uda. Moi drodzy, gdzieś tam siedzą właśnie przed kompami za miliony dolców nobliści z matematyki z doświadczeniem liczonym w dekadach. Jeżeli im się nie zawsze udaje, to dlaczego miałoby się nam udawać?   Istnieje oczywiście metoda na "życie na fali wykresu", pod postacią zawodu np. daily tradera. Ale jak ktoś żyje z tego, to doskonale wie, jak iluzoryczne są wszelkie objawy pewności siebie w świecie świeczek  
    • Szczerze to teraz będzie im jeszcze łatwiej. Seria 4000 już przestała być produkowana, w sklepach widać że coraz mniej, 4090 nie ma prawie wcale, ilości 4080s też się zmniejszyły. Za 2 miesiące magazyny będą świecić pustkami więc mogą sobie dać dowolną cena serii 5000 bo i tak nic innego, nowego nie będzie.
    • ASRocka miałem dawno płytę Z87 Extreme 6. Bardzo dobra płyta.  Ale czy mozna mieć obecnie zaufanie do tej firmy? 
    • Mam zwykły stojak Wheel Stand Pro i w zupełności wystarcza  Po prostu nie mogą stać luzem na podłodze.  Ja bym powiedział że porządny rig to jest potrzebny do mocnego DD, jak zamontowałem na nim R12 to zaczął się rozkręcać i składać XDDDD    Też nie mam okrągłej obręczy, miałem, sprzedałem po tym jak założyłem Ferrari 488 GT3. Niestety ale T300 nie ma szybko-złączki więc nie widziałem sensu w trzymaniu kółka. Największy minus tej bazy, bo FFB mi wystarczy w zupełności. 
    • Wiadomo, że sankcje nie polepszają sytuacji Rosji, a pogarszają. Jedyny problem, że czynią to w stopniu nieznacznym.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...