Kody rabatowe x-kom na polecane zestawy PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez azgan · Opublikowano
Nieźle 👏 https://www.ppe.pl/news/357243/lords-of-the-fallen-na-ps5-pro-dorownuje-najwyzszym-ustawieniom-z-pc-potwierdza-deweloper.html -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Sankcji chiny się nie boją, narobią zapasów dla wojska, przemysłu obronnego i zaatakują (to ustrój totalitarny, ludzie będą za miskę ryżu zap..., a mięsa armatniego mają w opór), embargo sobie zrobią sami, bo to im tylko pomoże, wystarczył przykład epidemii, gdzie produkcja na świecie zanurkowała, bo nie było części z chin, w razie W dla nich blokada eksportu będzie istotnym działaniem na korzyść, bez produktów z chin co zrobi Europa, czy USA jak wszystko, dosłownie wszystko obecnie jest importowane z Chin? A do ugrania mają wiele, począwszy od zmiany globalnego układu politycznego i zniesienia supremacji USA -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Ogram tą grę tylko jeden jedyny raz, więc chcę zobaczyć good ending, który i tak wiem, że aż tak good to nie będzie (nie znam szczegółów, ale taki był wydźwięk widząc reakcje niektórych osób). Złego endingu nie chcę zobaczyć przez jakieś przeoczenie, bo to byłoby kompletnie bez sensu, biorąc pod uwagę że przez całą grę wymuszono na mnie być dobrym, pozytywnym, miłym, uczynnym i ogólnie fajnym. Jak będę chciał zobaczyć bad ending, to jeszcze raz zagram sobie BG3 (co mam w planach), bo tam można być naprawdę złym i sobie na taki ending po prostu zasłużyć. -
Przez Dirian · Opublikowano
Jesli chodzi o GPU to pod CoD-a najlepiej brać Radeona bo wypadają lepiej niż karty NVIDI z podobnej półki. Pod 1080p to z zapasem wystarczy RX 7700 XT, ale w sumie RX 7800 XT wiele drozszy nie jest.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi