Kody rabatowe x-kom na polecane zestawy PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez aetern · Opublikowano
Panowie, czy system montażu chłodzenia do AM5 jest inny, niż do AM4? -
Przez aureumchaos · Opublikowano
A czy ktoś miły powie jak krowie na rowie gdzie ta curve negative znalesc w biosie msi? Włączyłem pbo na enabled... Przeleciałem wszystko w advance i nie widzę czegos takiego. Chcę offset napięcia zrobić na -... W moich poprzednich płytach było to w sekcji napięć procesora i się nazywało offset... Nie mam pojęcia gdzie to tu jest a nie chce czegoś namieszać... -
Przez Karro · Opublikowano
W styczniu będzie rwał i co i jajcojoco Fakt niektórzy sa upośledzeni i to mocno xd -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Glitch, ale pomogło wczytanie save'a, po nim drzwi były otwarte. Btw. Darvin miał tak świetne questy do tej pory, a teraz już drugi z rzędu z chodzeniem po lesie No i mam za sobą to nieszczęsną kolację Taash. Zrobiłem na przewijaniu, po cholerę mi to. -
Przez Vulc · Opublikowano
Dokładnie tak. Oczywiście testowałem wentyle luzem, bez dokręcania do obudowy. Jest znacznie lepiej. Może wentylatory po prostu tak mają, a ja wymagam zbyt wiele? Zresztą, podpinam dźwięk, może będzie łatwiej zrozumieć o czym mówię. https://whyp.it/tracks/225869/recording-8?token=ge9HP Na stałe. Cała konstrukcja wydaje się stabilna. Zawsze po zmianie obudowy instaluję FanControl, robię testy i dostosowuję krzywe. Tak, zwiększa się wraz z prędkością, wyżej podpiąłem nagranie. Tyle, że nieregularną pracę słychać już od 30-40% prędkości wentylatora.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi