Heh, dzięki właśnie to przestawiłem, co ciekawe plik stronicowania dla dysku C miałem totalnie wyłączony, natomiast ustawiony był na innym dysku fizycznym, nie wiem czemu, może sam tak kiedyś zmieniłem
Swoją drogą ciekawe, bo w tej przykładowej Forzie Horeizon ten komunikat pojawiał się tylko jak włączylem generator klatek od Nvidii...
Zaraz zobaczę jak to działa po zmianie ustawień pliku stronicowania.
Robi się powoli spora dziura w przedziale od 2000 do 3000. Zapycha się niestety słabizną w postaci 5060ti i odpadami w postaci 7900xtx czy 3090/3080Ti Za chwilę dojdzie do takiego absurdu jak w pandemii - płacisz 200% albo won
Na ten moment w tym przedziale zasadniczo najlepiej byłoby ustrzelić 9070XT. Jeżeli bliżej 2, to polować na 9070. 5060Ti za więcej niż 2k to przestępstwo podobnie jak 5070 za >3k.
W ubiegłym roku sezon grzewczy trwał długo i to też wpłynęło na rachunki. Ja grzeje jedynie gazem i czasem w sezonie przejściowym odpalam klimatyzację (na piętrze) na grzanie. Koszt cwu, gotowania na gazie i ogrzewania w zimowych miesiącach zamyka się w kwocie 600zl/mieciac. Metraż 100m2 i temp 20.5.
Tak, ale dwa obiegi bo mam też kaloryfery (garaż/łazienki). Natomiast faktycznie mocno docieplony i wszystko na ciepłym montażu.
No i jakiś okrutnie drogi piec, który naprawdę fajnie działa.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
1 reakcja
Pokaż odpowiedź