Kody rabatowe x-kom na polecane zestawy PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PaVLo · Opublikowano
Nie wiem czy to najnowsza łatka do Win11 26H2, czy nowe stery 617.14, ale zauważyłem że wentylatory na moim RTX 4090 zaczęły wstawać później i nawet jak GPU podchodzi pod 60st, to ich prędkość nie przekracza 1050obr -
Przez Tomek_ITH · Opublikowano
Ja ogram w gamepasie, ale niestety tam od 6.10 -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Ścieżka Theodory ukończona, na koncie łącznie 83h. Jeśli chodzi o wątek Theodory - domyślni kompani chyba najlepsi jakich widziałem do tej pory, dialogi mega, ale czysto fabularnie ścieżka najsłabsza z wszystkich które do tej pory grałem, wyjątkowo mierny antagonista. Nawbijałem już tyle bonusów, że wbijanie doświadczenia idzie naprawdę szybko, ale zaczyna wdawać się już pewne znużenie z grindu wymaganego do levelowania i biegania po tych samych miejscówkach na mapie. Pod kątem fabuły głównej, ta ścieżka wniosła chyba najmniej do obrazu całości, do tego dostałem 2 paralogi których nie mogłem zrobić, bo zwyczajnie zabrakło mi czasu przed finałową walką w tej ścieżce - mam nadzieję że uda mi się je zrobić w ostatniej ścieżce (zrobiłem już 6 z 8). Muszę zrobić sobie krótką przerwę, bo nie chcę się wypalić - gra jest naprawdę dobra, ale jest też cholernie długa. Dawnwalker był ok, ale raptem po niecałych dwóch tygodniach już kompletnie wyleciało mi z głowy o czym on był Na parę dni wskoczę sobie do Wuwy zrobić trochę fabuły w Lahai Roi, a potem wrócę zrobić ostatnią ścieżkę Ledy. -
Przez userKAMIL · Opublikowano
Jest naprawdę mocno filmowo od początku. Latające pociągi, samochody, walące się miasto... Chwilami jakbym w Uncharted grał No i też klimatyczne mniejsze miejscówki. Strzela się wręcz arcymiodnie!
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
2 reakcje
Pokaż odpowiedź