Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Co sądzicie o takim zestawie, nie będzie się za bardzo przegrzewał, interesuję mnie jeszcze jak będzie wyglądał podczas gier np. Wiedźmin 3, a może warto coś pozamieniać ? 

Może nawet jakiś rabacik na mój zestaw się znajdzie 😉 Pozdrawiam i czekam na opinię 

Link do mojego zestawu: https://www.x-kom.pl/lista/wnm7krwva       + posiadam dysk HDD 1 Tb, który będzie w tym zestawie 

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, Dziarson napisał:

https://www.x-kom.pl/p/504675-karta-graficzna-nvidia-msi-geforce-rtx-2070-super-ventus-oc-8gb-gddr6.html  poprawwka nie zauważyłem ze to 60

jeszcze pytanie jaki masz monitor  i czy bedziesz kupował lepszy bo jak FHD to mogło by sie opłacic 2060 super 

Mam FHD obecnie, ale planuję dokupić drugi 144hz i po prostu nie mam ochoty wydawać już na pc, więc pc mam nadzieję że mi wytraczy na pare lat

Edytowane przez Kamilzzx
Opublikowano
1 godzinę temu, Kamilzzx napisał:

Mam FHD obecnie, ale planuję dokupić drugi 144hz i po prostu nie mam ochoty wydawać już na pc, więc pc mam nadzieję że mi wytraczy na pare lat

Wystarczy, nie masz co się martwić

24 minuty temu, Sewcie napisał:

Jest szansa na rabat na taki zestaw?

https://www.x-kom.pl/lista/y2lb9kqxh

dorzuć do MX 500 jeśli dasz radę

Opublikowano

Witam, szukam optymalnej jednostki do gier oraz codzinnego uzytkowania (filmy, net itp.) Posiadam monitor Red Eagle od IIYAMY 144 HZ wiec chcialbym zeby to fajnie szybko śmigało.

https://www.x-kom.pl/lista/7lsjze279.

Wstępnie jestem zdecydowany na taki zestaw. Jaki rabat mógłbym uzyskać?

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam, 

czy zniżki są tylko na całe zestawy, czy na jakieś parie również ? 

Planuje kupić płytę główną i procesor. 

ASUS ROG STRIX X570‑E GAMING

lub 

ASUS TUF GAMING X570‑PLUS (Wi‑Fi)

AMD ryzen 9 3900x.

Pozdrawiam

Tomasz

Opublikowano

Czołem :)

W przyszłym tygodniu zamierzam zamówić w x-komie taki zestaw wraz z montażem: https://www.x-kom.pl/lista/zhl65ze6m. Będę wdzięczny za potwierdzenie, czy wszystko jest ok z tym zestawem, czy coś ewentualnie zmienić. Z mojej strony zmienił bym płytę na MSI B450 TOMAHAWK MAX lub, MSI B450M MORTAR MAX, ale chyba z ich dostępnościami w x-kom jest obecnie słabo. Jeżeli znalazłby się jakiś kod rabatowy, na ten zestaw, byłoby super :)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• A dlaczego dodałeś jazdę w zabudowanym?  Rozwijasz rozmowę to dodaję kontrargumenty. To ty nie nawiązałeś poprawnie do mojego wpisu. Napisałem tam chyba wyraźnie i się przyczyni tą prędkością do spowodowania.... To ma być przede wszystkim odstraszacz, bo nie wyobrażam sobie sytuacji gdzie policjant zatrzymuje kogoś jadącego 60-70km/h i posądza go o spowodowanie katastrofy w ruchu lądowym. To ma być warunkowość. Prędkość+kolizja z uszczerbkiem lub śmiercią i wtedy kwalifikacja na morderstwo. A nie automat.   Jeżeli w twoim świecie można popierdalać przez miasto z prędkością zbliżoną do prędkości dróg pozamiejskich bezkarnie, to raczej nie mamy o czym rozmawiać.  Takie właśnie podejście daje amunicję mordercom drogowym rozjeżdżającym bogu ducha winnych ludzi na drodze i śmiejącym się później w sądzie.    Co do kierownika - podałem przykład na podparcie tezy, że gro dróg w PL ma niedopasowane ograniczenia i tam trzeba dokonać rewizji, podnieść lub obniżyć granicę. Natomiast są też przypadki naciągactwa ze strony policji i łapanek, szczególnie w miejscach gdzie ograniczenia są tymczasowe i celowo nieusuwane po zakończeniu np. odbioru drogi.    I temat jest prosty. Popełniający takie tragedie to prostaki najwyższych lotów. Słoma z butów wystaje na każdym kroku. Takim tłukom trzeba 0-1 przepisów.  
    • Dobrze że spytałem, bo obstaawiałem że 1100zł to jest max. Też mam zwykłą trójke 128gb, poprawiony model. Dostałem drugi bo jak update uceglił mój egzemplarz.
    • Z puszkami to nie jestem pewien. Np. ostatnio wziąłem sobie małą colę na podróż, 250 ml. Jak bym chciał w butelce to bym musiał kupić pół litra przynajmniej. A ogólnie to wiadomo, najlepiej gotować samemu z nieprzetworzonych i nisko przetworzonych produktów kupowanych luzem. Tylko gdzie tu jeszcze czas na życie
    • No serio coś jest zrypane  Przeniosłem grę na inny ssd, avg i 1% ciut wyższe, ale nadal stutter taki aż oczy bolą. Teraz zobaczę ten RAM z trefi na auto.      
    • Też za 1900 kupowałem. Też u mnie leży i sbiera kurz. A do tego bardzo nie podoba mi się polityka Mety.    Zastanawiam się za ile to mogę sprzedać. Q3 bez S. (lol) Mam też te dodadtkowe mocowanie do głowy z zapasowym aku - Bobo coś w nazwie. Różne dodatkowe silikonowe wkładki. Za ile to można sprzedać? Tak nie po taniości.   Drugie pytanie do entuzjastów tematu. Warto się interesować tymi goglami Stima? Tam będzie podobny do Mety ekosystem z róznymi darmowymi filmikami i programami?
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...