Komputer do gier do 3200zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez jagular · Opublikowano
Możemy się umówić że będziemy dyskutować jak ludzie dorośli? Nie wiem co chcesz zasugerować, może specjalnie tak wieloznacznie piszesz. Spróbuję zgadnąć o czym pisałeś i odpowiedzieć: - jeżeli chodzi o emigrację legalną z Azji, to myślę że nigdy to się może nie skończyć, bo to jest bardzo dobry biznes dla rządu. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ile kosztuje legalna droga do uzyskania prawa do stałego pobytu w UK dla Azjaty... - jeżeli chodzi o "pontoniarzy", to sytuacja nie jest taka prosta, jakby się prostym ludziom wydawało. Pontoniarze są już w UK, mają wywalone na to, jakie są nastroje, przyjeżdżają. Istnieje (znowu!) cały lukratywny biznes z tym związany. W każdym razie do tej pory nie znaleziono rozwiązania tego problemu. Rząd próbuje nowych metod, min. dyskusji z UE. -
Przez Roman_PCMR · Opublikowano
tylko ze ja wydaje kase bo po pierwsze mam a po drugie wiem ze to hobby, wydatek nie potrzebny. Samochod tez mam drogi sportowy, dom tez duzy. Czy bedziesz zaraz mi proponowal skode w gazie i mieszkanie w kolchozie na mordoze w Warszawie bo taniej? Idac twoim tokiem rozumowania wszyscy powinni brac gry na premiere bo 'przeciez kupujemy GPU co dwa lata' Straszne denne teksty pod publiczke -
Przez azgan · Opublikowano
Różnica jest i tak mała no ale faktycznie coś tam lepiej jest -
Przez Ultor79 · Opublikowano
Cześć, W związku z tym że długo oczekiwany przeze mnie STALKER 2 wreszcie został wydany, postanowiłem podrasować moje pudło aby w miarę komfortowo pograć w 1440p na mid lub high. Początkowo myślałem o kupnie używanego i7 11700 i wymianie ramu na 2x16GB , ale ceny tych procesorów są absurdalnie wysokie. Dlatego postanowiłem wymienić platformę na taką z DDR5 - zacząłem od pamięci ponieważ nie mogłem się oprzeć białemu wykończeniu , będą pasować do mojej obudowy. https://www.morele.net/pamiec-kingston-fury-beast-rgb-ddr5-32-gb-6000mhz-cl30-kf560c30bweak2-32-13215247/ Teraz tylko mam dylemat czy iść w stronę AMD czy pozostać przy Intelu. W kręgu zainteresowania są 2 procesory : i5 1440F i R5 7500F. Budżet na płytę i procka to 1300-1500 zł - najlepiej ze sklepu gdzie są raty 0%, jednak nie jest to warunek konieczny w przypadku dobrej oferty nawet na zagranicznym Amazonie - Alliexpress odpada. Jeżeli nie widać sygnatury załączam krótki opis: i5 10400F + Fera 5, MSI Z490 Gaming Plus, RX 6750XT GAMING X TRIO, SEASONIC FOCUS GX-650W GOLD, KINGSTON FURY RENEGADE 2x8GB CL16, 2xM.2 , 2xSSD , FRACTAL MESHIFY 2 COMPACT WHITE
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi