Suriusz 0 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Hej, potrzebowałbym pomocy w złożeniu komputera do gier za około 5k złotych. Jestem w tym trochę zielony więc wolę sam tego nie składać. Zależałoby mi żeby był na grafice RTX oraz miał już w komplecie Windowsa. Widziałem, że na x-kom są już gotowe zestawy pytanie tylko czy warto je brać pod uwagę? Wiem, że są zestawy tu na stronie za te pieniądze ale nie widziałem w nich obudowy ani Windowsa dlatego może mi ktoś pomoże w doborze czegoś ciekawego za mój budżet. Z góry dzięki za pomoc
Pan Mateoo 452 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Lepiej i wydajniej będzie złozyc sam komputer niż kupić. Najlepiej w róznych sklepach jeśli cena podzespolu w jendym bedzie mocno odbiegac od drugiego
Japanese Capacitor 55 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 @Suriusz Jak Ci zalezy na RTX, to lepiej poczekaj do jesieni na nowe RTXy. Na ten moment masz co najwyzej zestaw z RTXem 2060, moze Super, a to nie sa mocarne karty, zwlaszcza przy wlaczonym Ray Tracingu.
EcKo!? 60 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 https://www.x-kom.pl/lista/7x7nknjgr| Moja propozycja za 5100
Rekomendowane odpowiedzi