Zestaw do oceny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez tgolik · Opublikowano
Dzięki, trochę liczyłem na wpis w configu. Może spróbuję z tym DLSS Tweakerem. -
Przez Umpero · Opublikowano
No dobra... To teraz mam mały dylemat gdyż wskazaliście mi trzy ścieżki. Podstawowe założenie: proc stock tj PBO Off, CO Off. Ścieżka @DR3GGO . Czyli EXPO Off, 6000, IF2000, UCLK=MEMCLK, CL 30-40-40-108, VSOC 1.25V, (VDD, VDDQ, VDDIO => 1.4V) i później kombinować co dalej. Ścieżka @Zachy Ustawienie tego co ma @PiPoLiNiO czyli 6000, IF2200, UCLK=MEMCLK, 32-39-39-69, VSOC 1.25, (VDD, VDDQ = 1.4V), VDDIO 1.39, dodatkowo tRC = 108, tRFC 843, tREFI = 32000 Ścieżka @Phoenix. Expo ON, zjechać na 6000, IF2000, UCLK=MEMCLK, VSOC 1.3V. Ścieżka @ju-rek w zasadzie tak jak u Phoenix tylko sugestia aby schodzić od wyższych wartości do niższych. -
Przez hwdp43 · Opublikowano
https://wiadomosci.wp.pl/pozar-chinskiego-marketu-w-rudzie-slaskiej-plonie-niemal-caly-kompleks-7096536726714976a kolejny pozar . pszypadeg ? nie sondze . -
Przez azgan · Opublikowano
Ghost of Tshusima Director's Cut na PC też praktycznie to samo co miałem na bazowym PS5 no O.K może minimalnie cienie lepiej wyglądają i kapkę więcej cząsteczek fruwa. Dopiero w Ratchet & Clank Rift Apart widać różnicę na korzyść wersji na kompa bo są dodatkowe efekty RT ale i też nie mam porównania jak ten tytuł wygląda po Update na PS5 PRO.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi