Motorola g7 power czy Note 8t od Xiaomi?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez caleb59 · Opublikowano
Plus taki, że w razie "W" będziesz mógł zrobić zwrot. Ja wyłapałem na olx. Mam duże doświadczenie w grach pochodzących z promocji sprzętowych. -
Przez trepek · Opublikowano
Tak jak dodasz na marketplace to FB sugeruje do jakich grup mozesz dodac ogloszenie jeszcze. Limit to 20 grup co ciekawe, nie trzeba byc ich czlonkiem. -
Przez VRman · Opublikowano
Kurde. No kto mógł przewidzieć. Nawet pisałem w połowie stycznia: Fajne są też newsy na PPE: Nvidia walczy z niedoborami, przez co mniej kart jest na rynku No to teraz dawać newsa, że Nvidia walczy z brakiem programistów do pisania sterowników do gier. A w ogóle, to podstawowy beta-testing. Tutaj to już nie wiem czemu Nvidia tak daje dupy od lat z potężnymi problemami w nowych sterach. Może ich nie stać. Jakby zarabiali więcej, to by jakość produktów i supportu wzrosła - tak mnie forumowe eksperty przez ostatnią dekadę nauczały, więc to musi być prawda. No bo przecież zarząd Nvidii nie położyłby aż tak lachy na gaming, żeby nie dopilnowano minimalnego poziomu beta-testów sterów dla graczy, prawda? Prawda? -
Przez lokiju · Opublikowano
Czy w takim przypadku nie można zatrzymać obywatelsko takiego osobnika, który próbuje kogoś przejechać na chodniku? -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@caleb59 Ja najpierw popatrzyłem na te serwisy z kluczami, gdzie są platformą sprzedażową - poczytałem te nicki, zobaczyłem ślisko wyglądające strony, poczytałem negatywne opinię i pomyślałem "ni chuja". Następnie allegro/allegrolokalnie - jak już jest coś w okolicach 200zł, to userzy "client:1000500100900", januszex 1/2 negatywów albo info, że konta pochodzą z kacapowni. Potem patrzyłem tego Loaded co tak niektórzy polecają ale rzucam okiem na formę płatności gdzie muszę dane karty podawać... no i co jeszcze. Finalnie wziąłem na steamie. Można powiedzieć, że "do biznesu" dołożyłem 120zł więc tam kij. Dobrze, że trafiłeś na kogoś normalnego - no ja bym się nie odważył Ale tak czy srak, nie ważne czy klucz z półki czy spod lady jutro będzie grane.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi