Monitor 144Hz WQHD
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
Ps5 wyszło w 2020 roku do tego porównujemy. I nic nie trzeba dopłacać bo w 2020 roku 1TB był zauważalnie droższy niż dzisiaj 2TB. Ceny dysków poleciały na łeb tego czasu. Więc to nic dziwnego, że Sony dało większy dysk, ale on dzisiaj nie podnosi ceny konsoli. -
Przez sniper76 · Opublikowano
Ja to nie wiem w czym macie problem ?? Gra działa tak ?? U mnie działa, a że coś tam brakuje to mi w niczym nie przeszkadza. Jeszcze nie widziałem gry jakiejkolwiek, która na start działa idealnie. -
Przez galakty · Opublikowano
Właśnie o tym myslałem, że w ten sposób zrobię. Ster kierunku joyem to niezła porażka, ciężko wyczuć bo jednak 3 osie na raz. A tutaj pod palcami zdecydowanie łatwiej, do tego klapy, odwracacz ciągu, speedbreak na rolce, mega sprawa. Może i DCS bym spróbował, dużo łatwiej ogarnąć klawiszologię. -
Przez KiloKush · Opublikowano
Chodzi mi o to, że jak ktoś kupuje nowe auto i patrzy na papierze ile co ma 0-100 km/h to VAGowe 2.0 TSI + DSG wypadają dobrze. Tak jak mówisz, każdy kto zna różnicę między ilością cylindrów doceni inne auta dające 6 cylindrówi. Ale powiedzmy sobie szczerze, przeciętny nabywca patrzy na specyfikację takiego auta i woli 4 cyl. bo mniej pali i jest tańsze w utrzymaniu i ewentualnych naprawach. Tak samo napęd na 4 koła. Ludziom to nie robi różnicy i nie każdy jest w stanie wyłapać różnicę między różnymi opcjami AWD, chociaż każdy system działa inaczej u różnych producentów i nawet w różnych modelach samochodów. Co do BMW serii 1 to miałem służbowe BMW 120d 2019 170KM automat RWD. I to auto bezsensownie często latało bokiem nawet gdy się nie chciało, mówię o mokrym. Przy tak krótkiej ośce jaką to ma, napęd na 4 koła w mocniejszych wersjach to jednak super sprawa.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi