Lenovo mix 3 wyświetlacz
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez j4z · Opublikowano
Kurna Panowie, ustawiłem w rtss lock na 112, reflex i taka Forza Motorsport wydaje mi się dużo płynniejsza. SI wypluło tak: Na tę chwilę jestem bardzo zadowolony z tego ruchu. Dziękuję forumku. 😙 -
Przez Pavel87 · Opublikowano
Mam nadzieję, że to się uda i będzie tam co oglądać. Co prawda sporo anime jest na netflixie czy c+ np, ale jednak nie wszystko, Attack on Titan muszę oglądać na CDA, chociaż teraz zamknęli kanał Samperosa, więc jest trochę bieda -
Przez bofff · Opublikowano
Wiesiek działa z optiscalerem. OK, czyli żadnej podmiany plików a optiscaler. No chyba, że nowy update redstone doda obsługę gier z poziomu sterownika? Bo nikt nie będzie updateował 5-10letnich gier? -
Przez Qrdello · Opublikowano
Nie kaźdy chce używany sprzęt... I nie każdy potrzebuje obciażać taki zasilacz pod korek, żeby gold mógł się zwrócić. I to w sumie tyle. -
Przez AudRob · Opublikowano
No tak . Ale ostatnio sam sprzedałem Seasonic za 330 zł 1,5 roczny więc jeszcze 8,5 roku gwarancji miał to chyba lepszy wybór niż wynalazki po 200 nowe? Taki dokładnie x-kom.pl/p/514795-zasilacz-do-komputera-seasonic-focus-gx-850w-80-plus-gold.html Na Bronze nawet nie warto patrzeć , zasilacz to jest podstawa , i nie ważne co tam masz w tym kompie na tym się nie oszczędza.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi