zestaw pod RTX3060
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Spychcio · Opublikowano
No i G4 ma 5 lat gwarancji na panel a Samsungi 2 lata, więc wybór jest dla mnie oczywisty. -
Przez Jacek Winkler · Opublikowano
Bycie obytym w sprawach sprzętu komputerowego niekoniecznie idzie w parze ani z możliwościami finansowymi, ani tym bardziej potrzebami. Budżetowy procesor wcale zatem nie przekreśla jego potencjalnej wiedzy. Masz inne zdanie? https://ithardware.pl/poradniki/jaka_karta_graficzna_listopad_2024-36518.html Tu moja autorska analiza cen GPU brana przez pryzmat opłacalności w danym przedziale cenowo-wydajnościowym. Ale mam i3, więc chyba nie można jej brać na poważnie, right? -
Przez Godlike · Opublikowano
Jak powinno być ustawione PBO w BIOS jeśli robiłem CO, na Auto, Enabled czy Disabled? -
Przez GordonLameman · Opublikowano
nie rozśmieszaj mnie prowadzenie WCLab szło ci lepiej -
Przez RyszardGTS · Opublikowano
@Atomowa Sprawiedliwość Ja? ja nigdy nie miałem, ja ze śmietnika (plus moto i hardware) Może to moderator miał "napinę", a bardziej starał się trzymać porządek na forum wg wytycznych moderacji tak by całość trzymała podobny poziom i reagowała w podobny sposób. Stara gwardia tacy jak np: Agnes, Bono [UG], =-Mav-=, CarnAge, nietopyrz, qjin, wiegul, itd stworzyła jeszcze w czasach Pilarczyka sporo wytycznych i zasad, no i trzeba było się ich trzymać bo "starzyki patrzyli na młodego" czyli mnie. No ale niedługo forum zdechnie i będę "wolny jak świnia na zakręcie"
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi