co zrobic zepy komputer szybciej dzialal
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Keller · Opublikowano
2x większy pobór prądu i brak FSR 4. Nie wiem skąd ta niechęć do Ciebie do 9060. Realnie nie znam testów znanych firm które porównałyby te 2 karty, jakieś randomy z youtube'a mnie nie obchodzą. Ale u mnie też kluczowy jest pobór prądu. -
Przez Kyle · Opublikowano
Ci co mają auto w "leasingu" czy "wynajem długoterminowy" to zdecydowanie tak - także takie auta to największe miny. Natomiast jak ktoś ma własne, to dba bardziej i wymienia olej co ~10 000 kilometrów w silniku, natomiast w skrzyni manualnej to faktycznie raczej też nie wymienia, natomiast jak ma automat to ... ciężko powiedzieć. Ja akurat w automacie wymieniałem (EasyTronic w Opel Corsa D). -
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
Jakby ktoś był ciekawy to Light Wings White trafiły mi się jakieś wadiliwe, 3pack 120HS White i 3pack standard 140, jakieś dziwne buczenie od prędkości około 700-900rpm, HS 900-1200, już dzisiaj miałem dość, wywaliłem je, 3pack 140 oddałem na reklamację i zaznaczeniem wymiana na nowy. Na AK620 zamontowałem oryginalne FK120, nowe w sumie nie używane jeszcze nigdy do obudowy poleciały z mojego "magazynu części "Pure Wings 3 140mm 1200rpm na front i TOP, na tyle został czarny Light Wings 140. najmniej dopadnięty buczeniem, ale jednak lekko też. Teraz zastanawiałem się czy może czegoś nowego nie kupić. Znalazłem coś takiego, niby fajne ale też wg opinii niektórych nie są dość coche https://www.noctua.at/en/products/nf-p14s-redux-1200
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi