Branana 0 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Witam wszystkich członków forum, piszę z dosyć nietypową sprawą, i jeśli napisałem w złym miejscu (nie wiedziałem gdzie to napisać) to proszę o usunięcie tematu. W związku z tym, że prowadzone są elekcje, a ja nie mam dostępu do komputera proszę o pomoc w zebraniu pieniędzy na komputer, z którego będę korzystał na lekcjach. Potrzebuję 1000-1500zł, bo tyle potrzeba na zakup taniego laptopa, który wystarczy na lekcje, ale jeśli uda się zebrać więcej to prawdopodobnie przeznaczę te pieniądze na lepszy sprzęt, na którym będę mógł grać w mniej wymagające gry. 10 % uzbieranych pieniędzy przeznaczę na cele charytatywne, aby w jakiś sposób odwdzięczyć się za otrzymaną pomoc. Zrzutka i więcej szczegółów w tym miejscu - https://zrzutka.pl/xubzr7 Z góry dziękuję za każdą złotówkę. Pozdrawiam
Pan Mateoo 563 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Opublikowano 28 Grudnia 2020 24 minuty temu, Branana napisał: W związku z tym, że prowadzone są elekcje, a ja nie mam dostępu do komputera proszę o pomoc w zebraniu pieniędzy na komputer, z którego będę korzystał na lekcjach. Jeśli nie masz sprzętu do nauki to szkoła [publiczna] Ci daje, oczywiście do nauki i lekcji Poza tym są ferie, tyle osób teraz szuka kogoś kto im zakupy zrobi czy na podwórku posprząta...
Rekomendowane odpowiedzi