Mały piątek - kod rabatowy x-kom
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ampere1 · Opublikowano
Uważam konstytucyjny system amerykański za najlepszy. Niemniej w obecnym stanie nie da się go zastosować, chociaż w naszym kraju powinien być system chociaż system semi-prezydencki. Powinniśmy w tą stronę iść już od czasu rozpoczęcia transformacji ustrojowej w 1989 r. To, że rządzi się ustawami to oczywista sprawa. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Myślałem, że wystarczy na te 10lat, że grafy pójdą w energooszczędność, że nie będę kupować krowy pod prawie 300W, nigdy mi nie przyszło do głowy, a tu okazuje się, że po 5 latach trzeba zmieniać, mam nadzieję, że ten podoła wyzwaniu dłużej niż 5 bo widziałem już atx 3.1, ale chyba nie ma to wielkiego znaczenia, bo niby to kierunek wstecz jak się doczytałem. Dobra nie ma co robić offtopu, choć marudzili, że ten temat nie żyje jak tamten sąsiedni, ale nikt tu nie chce pisać bzdur i spamować tak jak w tamtym temacie. Jedynie ja zaspamowałem i dogadałem kupno zasilacza. -
Przez Kadajo · Opublikowano
A to nie jest tak ze PTM się zniszczy jak spróbujemy rozebrać już zamontowane chłodzenie CPU/GPU ? -
Przez NoviAMG · Opublikowano
Tak będzie, mówię wam . Różnice w 4k bez rt -
Przez michasm · Opublikowano
@areczek1987 A czy w Niemczech za niecałe 1,5 pensji minimalnej ma się zdolność na zakup mieszkania? Tak struktura zarobków jest znacznie bardziej płaska, więc pewnie łatwiej w Polsce zarobić 2 minimalne niż 1,5 w Niemczech.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi