Tylko w x-kom kupisz monitory LG z rabatem nawet 20%
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Jaycob · Opublikowano
@LyptonWesteland 3 także odpuściłem na kontrolerze. Do listy dodałbym jeszcze Desperdaos III i Shadow Gambit: The Cursed Crew, w takie gry o wiele lepiej mi się gra na m+k. A reszta to tylko gamepad. -
Przez kubikolos · Opublikowano
a to tym bardziej, to nikomu nie przeszkadza -
Przez sino · Opublikowano
1. Źle liczysz. 930 mb : 8 = 116,25 mb. Powinno iść 116,25 metrów bieżących (nie na sekundę). 1a. Speedtesty często kłamią, nie używają systemu dwójkowego - informatycznego. MB to może być milion bajtów, a nie normalne 1024 * 1024. Zaś G 1 000 000 000 / 1024 / 1024 / 1024 = 0,931 1b. Rozumiem twoją rozpacz, że dziennie nie ściągniesz 10 TB, ale zaledwie 7,6 TB. Zaś duża gra nie ściągnie w 25 minut, a u mnie w 90 min, a ty lubisz czekać i patrzeć na ekran 25 minut a tu będzie 33 min. 2. Steam i to nie zawsze, zwykle takie serwery należy brać poza szczytem (UE, USA, Jap) czyli 11-14 u nas. 2a. Czasem jest problem z ilością połączeń (na speedtest.net multi ale też single do wyboru). -
Przez Umpero · Opublikowano
Powinny pójść bez problemu. Jak nie chcesz kręcić to nic nie będziesz musiał kombinować. A skoro się obawiasz Asrocka to czemu nie chcesz MSI Tomahawk X670E? To chyba druga najsensowniejsza płyta po Nova, Taichi Lite do 2k PLN.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi