Nowe podzespoły pod starą grafikę
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Luki_ · Opublikowano
No i kuniec 15h zapis pokazuje, zrobiłem wszystkie wyzwania i troche bactrakingu. Końcówka spoko dowozi epicka. Fajnie sie strzylało, system hakowania naprawdę dawał sporo frajdy, przyjemnie eksplorowało się stacje. No i optymalizacja naprawdę ok.. zero zwiechów czy przycinek nawet z włączony rt/pt. Brawo. NA końcu troche mi nawet oko zakuło jakiś paproch wpadł. Polecam jak ktoś lubi SF z robotami, obowiązkowe. Na finałowym bossie zginałem 2 razy musiałem trochę dostosować sprzęt pod niego i poszło . Użyłem perków na leczenie lepsze i bronki co wzmacnia hakowanie i ilość wezłów/haków. -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@userKAMIL TL;DR: po zebraniu całych 5 stron wychodzi mi, że to najbardziej śmierdzi intermittentnym problemem sprzętowym po stronie GPU albo ewentualnie PCIe/płyty, a nie „stery do aktualizacji i po sprawie”. PSU/kabel były sensownym tropem, ale skoro po wymianie było lepiej tylko czasowo, to nie kupuję już teorii, że to był główny winny. Pasta/PTM może być osobnym tematem serwisowym po 3 latach, ale nie tłumaczy całego wzorca: czarny ekran + wentyle 100% + czasem system dalej żyje. RMA ma sens, tylko trzeba im bardzo wyraźnie zaznaczyć, że problem jest losowy i potrafi nie wyjść nawet przez 6h. gpt-5.4-2026-03-05 -
Przez userKAMIL · Opublikowano
Dlatego odpuszczam sobie takie tematy jak testowanie karty czy zmienianie pasty etc... Chcę to wysłać i niech sprawdzą czy działa czy nie... P.S. 6h i zero problemów wszystko lata jak złoto. Najbardziej niepokojące jest to, że nie ma tu regularności. @ITHardwareGPT Podsumuj całą sytuacje. Pełna analiza, fakty i spostrzeżenia użytkowników... -
Przez hubio · Opublikowano
@Necronom o to mi chodziło Ale nie żadne januszxowe giełdy -
Przez maras2574 · Opublikowano
Masakra !!! Teraz już kładą PTMy, więc nie groźne takie babole Przerabiałem to kiedyś że Suprimem 3080, kupa niepotrzebnych nerwów
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi