-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bleidd · Opublikowano
No właśnie zdecydowanie duże. Chciałbym się zmieścić w okolicach 4.6-4.65m, tak naprawdę nie potrzeba mi wcale dużego auta (i nie chce takiego). Stety niestety im wyższy model tym większy Powysylałem zapytania o oferty i zobaczymy. Dużo zależy od tego jakie mają rabaty poszczególne marki. -
Przez green1985 · Opublikowano
Trochę to trwało, bo sprzęt został u teścia. No i foto niestety rozmyte, ale lepszych chyba nie dostanę Wygląda na to, że to faktycznie to Adruino Micro Pro. Na zielonej płytce na pewno jest czujnik Halla, tak jak pisałeś (to coś z 3 pinami). I chyba faktycznie wszystko jest, więc może uda się jeszcze odratować na starych częściach. A gdybym kupił nowy, np tu: https://allegro.pl/oferta/mikrokomputer-arduino-pro-micro-atmega32u4-plytka-z-portem-usb-c-0251-18169788746 to muszę to jakoś "zaprogramować", żeby wiedziało, że ma być hamulcem ręcznym? Dla mnie to czarna magia póki co -
Przez Doamdor · Opublikowano
Jak chcesz ciszę, to przenieś komputer do innego pomieszczenia, wtedy cewek i wentylatorów nie będziesz słyszał, ale nadal będziesz słyszał klawiaturę i myszkę. Na bezwzględną ciszę to tylko słuchawki. -
Przez galakty · Opublikowano
Ja w tym problemu nie widzę. Problem widzę w cenach To że nowe karty się rozwijają i dostają coś, czego stare nie ogarniają jest OK. Nie zawsze da się zrobić tak, żeby każdego uszczęśliwić. Ale jak wyskoczą z RTX 6080 który ledwo przebija 4090 to ryknę ze śmiechu. -
Przez Send1N · Opublikowano
Może i jest bezwartościowy jak ktoś chce przetestować realne zachowanie dysku ale tu chodziło tylko o to aby pokazać różnicę między sterownikami i jak widać jest to znaczy że działa...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi