Gość lak Opublikowano 16 Września 2016 Opublikowano 16 Września 2016 Dzień dobry, co za zajefajne forum - bez rejestracji - zajefajne Mam pc win 7 i mam taki problem: zrobiłem default biosu w komputerze i wyskoczył komunikat Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key. Przeczytałem w jednym artykule, że muszę teraz wymienić baterie w biosie, czy to prawda? czy nie wystarczy ustawić ponownie dobrze bios? przy okazji jak ktoś by mi powiedział jak to zrobić było by miło.
DanielYS 3 Opublikowano 16 Września 2016 Opublikowano 16 Września 2016 musisz tylko ustawić w biosie bootowanie na dysk, na którym masz zainstalowany system pod warunkiem że rzeczywiście jedynie zresetowałeś ustawienia biosu a nie np. zrobiłeś format dysku
Gość lak Opublikowano 16 Września 2016 Opublikowano 16 Września 2016 bootowanie na dysk nic nie daje, nie nie zrobiłem formatu jeszcze taka rzecz; w zakładce boot mam taka opcje bbs priorites dotyczącą dysku i cd-romu - tam tez coś zmieniałem (?) (?)
Rekomendowane odpowiedzi