Przesłanki do wymiany zasilacza
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez oldfashioned · Opublikowano
Ja chyba jestem troche spozniony na impreze, i wiekszosc juz przechodzila tutaj ta pierwsza milosc do KCD2, ale po wybuchach w Space Marine2 calkiem przyjemnie odpalic cos takiego: -
Przez Jedi88 · Opublikowano
Wiem, ale to był żart. Nigdy tak nie robiłem. Gdybym patrzył wyłącznie na jakość obrazu, to nawet bym się nie zastanawiał. Case do monitora za 2000 zł? Na prawdę nie ma co dywagować. Temat został wyczerpany. Zacząłem się jeszcze zastanawiać, czemu nie montuje się np. cienkiego szkła ochronnego i z tego co znalazłem jest tego kilka powodów. Problemem nie jest nawet podatność na zarysowanie ale nacisk punktowy, który może trwałe uszkodzić ekran. -
Przez DarkeVo · Opublikowano
Wczoraj przez przypadek🤭 włączyłem gre Resident Evil 3 i odrazu mnie wciągnęło na godzinę🤣 ale widze że można zapisywać stan w wybranych miejscach w grze a nie w menu🙆 -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Tu chodzi o sprawdzenie jakości obrazu itd. "na własne oczy". Jeżeli miałbym monitor do ciągłego transportu, to dobrałbym do niego jakiegoś twardego case, ew. jakiś zamówił na wymiar. -
Przez lokiju · Opublikowano
321 sztuk, ramu nie brakuję tylko oczywiście ludzie sobie dali wmówić, że będzie inaczej.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi