Promocja na telewizory
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
@SylwesterI. Kiedy ten zasilacz? Bo normalnie czekam ile wykręcisz -
Przez CiastekSly · Opublikowano
Cześć, noszę się z zamiarem ulepszenia obecnego zestawu: - ASRock H670 Steel Legend DDR4( po aktualizacji biosu do najnowszej wersji ) - Intel Core i5-12400F - Corsair 32GB (2x16GB) 3600MHz CL18 ( pracują na 2133Mhz, nie wchodzi profil XMP, a nie wiem co jak poprzestawiać ręcznie - ADATA 2TB M.2 LEGEND 960 - ASUS TUF 3060 TI 8gb - KRUX Generator 850W 80 Plus Gold Co zostawić, a co można zamienić i na co? -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
@Kadajo Przesłanie Rysia Ci się nie spodobało? -
Przez phobosq · Opublikowano
Przerzuciłem 80, najlepszy e8400 z tego na wodzie [email protected] robił, bartx dostał ode mnie 10 do zabawy, to jeden z tej dychy robił 5.2 na wodzie. Jak już nie mam naprawdę co robić, w stylu patrzenie jak farba schnie, to biorę dychę i wrzucam w rexa/pe3, zdrowiej chyba niż walić browce albo inny koks. Zgadzam się co do metody, oznaczam sobie top 10% i z nich będę brał na zimno, ewentualnie jeszcze takie, co są mega gorące na zwykłym napięciu, bo to oznacza high leakage i powinno dobrze na zimno odpowiadać. Tylko jak masz takiego co robi 4.5 a drugiego 5.0, to naturalnie zaczniesz od lepszego, bo wydaje się, że wyżej doleci. A jak jest, to sami wiemy
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi