Rozdzielnik HDMI
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kowal_ · Opublikowano
Ja sobie zrobiłem kable z wiązki zasilającej maszyny w robocie. Likwidowali stacje i kable szły na złom. Z 5 żył wziąłem 2 po 4m, nie wiem jaki to ma przekrój, ale 4mm^2 na pewno. Leżą w garażu i co jakiś czas się przydają żeby kogoś odpalić -
Przez Winter · Opublikowano
Za 20 lat Putina nie będzie, a to on jest powodem tej wojny. Elity najchętniej wróciłyby do business as usual z Zachodem. -
Przez Katystopej · Opublikowano
Totalnie zdechniętego (8.5V na aku) Ducato 2.3 odpalałem Baseusem za 300zł. mamy ich kilkanaście w firmie od kilku lat, na budowach bardzo się przydają czy to właśnie do dostawczaków czy sprzęty typu sprężarka. -
Przez boban666 · Opublikowano
Sprawdzaj , odświeżaj strony , mi się tak udało kupić za 2399 , procesor dotarl , nie był to żadeny zwrot , bo jest zaplombowany. Niestety GLS zgubił moją drugą paczke z płyta główną i ramem , więc weekend spędzam zalany łzami 😆 -
Przez łukasz850 · Opublikowano
1) Jaka mogla by byc ich reakcja? Kolejna wojna. Hitler wiedział ,że zachód nic mu nie zrobi. Zachodowi nie chciało sie walczyć. Dziś rosję nie stać na wielki przemysl militarny. Choć ciezko powiedzieć co będzie za 20 lat. Kiedy putin juz wybuduej fabryki broni, amunicji 3) ZSRR upadł, bo utrzymywanie bloku wschodniego kosztowało. 4) Gdyby NATO nie działało byliśmy by w tej samej sytuacji co ukraina. Ciężko walczyć z rosją sam na sam.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi