Problem z PC po dolozeniu RAM i dysku.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Ja wczoraj zapodałem termopad gelida na procka (przepakowany honeywell). Powiedziałbym nawet, że różnica w temperaturach lekko na niekorzyść ale z czasem się wygrzeje. Pasta na cpu jest wystarczająca. Miałem termopad to dałem dla draki. -
Przez bbandi · Opublikowano
A po co wywalać, kupić i niech stoi, przecież to może leżeć. -
Przez Badalamann · Opublikowano
@Klakier1984 My dosłownie teraz zamykamy kolejne bloki węglowe. I realizujemy to o kilka lat wcześniej niż planowano. A robimy to, by naszej gospodarki nie wykończyły ceny prądu. Opłaty za emisję są i będą coraz wyższe i prąd z węgla stał się niezwykle drogi. Mając w miksie dużo węgla stajemy się nieatrakcyjni dla przemysłu. Stąd obecnie, od kilku miesięcy, słychać dość głośny kwik medialny Dzieje się to co opisywałem na Labie z 2 lata temu w temacie o transformacji energetycznej. Póki co idziemy w model niemiecki - OZE stabilizowane gazem. Bez atomu. Oczywiście może się to z czasem zmienić i dojdzie do miksu atom. Oby tak się stało, ale na dziś to całość "budowy" EJ to wycięcie kawałka lasu. Jakby faktycznie prace ruszyły i jakimś cudem szły sprawnie to pierwsza EJ ruszy najwcześniej ok 2035. Do tego czasu to my już prawie całkowicie lub nawet całkowicie odejdziemy od węgla. Tak kamiennego jak brunatnego. -
Przez lamparcicho · Opublikowano
Wieczorem obadam czy da się w to już w miarę przyjemnie pograć, od premiery nie odpalałem a przeszedłem chyba mniej niż 5% całości także zacznę od nowa jak będzie fajnie Stalker 2 jest w stanie w jakim jest (za rok, może dwa... ) zresztą pad dalej u mnie nie działa (wykrywa go na sekundę) co pokazuje partactwo i nieudacznictwo tej ekipy a ich odpowiednicy z Bloberka lepsi w fixowaniu obsługi padów nie są Jeśli będzie lipa to RE4 Remake po raz drugi z polskimi napisami
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi