Ocena zestawu za 6k
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez x0Rysiu0x · Opublikowano
W porządku, rozumiem że nie każdy to rozumie. Nie jestem zapalonym graczem więc nie wymagam cudów od sprzętu Jeśli mowa o nowym PC to czasem będzie grane, ale na obecną chwilę karta którą wezmę ze starego PC mi starcza, jak trzeba będzie to kupię lepszą, dlatego zestaw bez karty graficznej. Jeśli mowa o starym PC, to zintegrowana karta wyświetlała mniejszą rozdzielczość ekranu niż te standardowe . Ale ten temat będę drążył jeśli zajdzie taka potrzeba. Niemniej chcę coś do niego włożyć co będzie lepsze od zintegrowanej. Dzisiaj jak gadałem ze znajomym to mówił że ma jakiegoś starszego PC którego ma zamiar wyrzucić, w poniedziałek weźmie skrzynkę i zobaczymy co w środku siedzi, jest możliwość że będę miał kartę graficzną za grosze, ale to się okaże w poniedziałek. -
Przez Isharoth · Opublikowano
Niby tak, ale wolałem ten stary, kwadratowy radar. Chociaż wiem czemu się go pozbyli, za dużo miejsca zajmował. -
Przez crush · Opublikowano
Pytanie jak ta edukacja ma wyglądać. Bo jak na modłę amerykańską, to również bym swoich dzieci nie puścił. -
Przez wowo89 · Opublikowano
jak zapatrujecie się na kwestię Copilot`a ?? planuję dodać do skryptu podczas wykonywania punktu 2 aby skrypt pytał użytkownika czy wyłączyć tą funkcję czy pozostawić bez zmian dla mnie ma to sens ale z chęcią poznam i wasze zdanie -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Nawiązując do tematu zarobków lekarzy i dziury w NFZ https://www.money.pl/gospodarka/dyrektorka-szpitala-w-zakopanem-przed-sadem-rozdano-miliony-zlotych-premii-7095458326145600a.html
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi