Project Titanium Force powerd by MSI, be quiet! i Aquatuning
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Jakby ktos chciał customowe drivery https://drive.usercontent.google.com/download?id=1OIFUH3FAmbe7XWaWZjifb66_naRSSus4&export=download&authuser=0 591.74 https://drive.usercontent.google.com/download?id=1AxBHP1q7SCA5cTM13plhpAZMMCXDFtmq&export=download&authuser=0 591.86 -
Przez TDK · Opublikowano
Mam na PC system Windows 10. Przeniosłem na komputer trochę plików z innego PCta i nie wiadomo czemu pozmieniało mi dotychczasowe ustawienia na pasku systemowym. Nie mogłem też włączyć na PC hotspotu mobilnego. Stwerdziłem więc, że najprościej będzie przywrócić kompa do wcześniejszego punktu przywracania. Niestety, nie udało się to. Teraz komp podczas rozruchu wyświetla menu, z którego można wybrać przywracanie systemu albo rozruch w trybie awaryjnym. Rozruch w trybie awaryjnym nic nie daje, bo znowu pojawia się to samo menu. Próbowałem więc kolejno wrócić do wszystkich zapamiętanych punktów przywracania, ale nie dało się. Wyświetliło mi takie okno: Czy można coś zrobić, żeby nie trzeba było stawiać systemu od nowa? -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
No tak jest wlasnie, taka 5070tka dual fan, czy 5060tka od Ventusa jest nawet ok, tanio przynajminej i zjadliwie. Gorzej to wyglada wyzej przy 5070Ti 5080 i 5090, juz zauwazalnie gorszy produkt. Ta 5060 od Ventusa to w promce jakos potrafila byc dosc tanio (1100zł?) jednak dosc sporo szybsza od 3060Ti + ma MFG no i potencjalie DLSS 5. Takze jak ktos kupil te tanie karciochy raczej nie narzeka. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Sam jestem zwolennikiem Dual Fan, ale muszą być sensownie wykonane i przeważnie są do ~220W, stąd mój żart, szczególnie że to niezbadany grunt od Galaxy. Szkoda że nie kopiują projektu Founders z rtx3070 / 3060ti. Świetne karty, ponieważ nie mają plastikowej zabudowy. Jeszcze RTX4xxx miało takie, ale niestety zaczęli umieszczać drugi wentylator z tyłu, przez co kable mogą tam wpadać przy SFF. Złapałem RTX3060ti gddr6x Asus Dual, gdzie ma konstrukcję podobną do Dual EVO -230mm, 2 sloty, 2 wentylatory 89mm. Przy zmodyfikowanej obudowie Metis Plus mogę schłodzić 188W przy ~1150RPM lub 220W przy ~1500RPM. Nie wyobrażam sobie użytkowania karty przy 1800RPM. O dziwo nowsze modele Dual Evo mimo że ~2.5 slotowe to mają chyba taki sam radiator..., który przesunęli trochę dalej od PCB. RTX5060, 5060ti Dual mają taką konstrukcję, mimo braku dopisku. Zmiana grubości może nie wynika z samego przesunięcia radiatora, mam nadzieję że coś poprawili. Edit. Jednak zmieniali te wentylatory z każdą serią... Asus 3060ti gddr6x / rtx3070 SI -89mm 12mm głębokości 4060ti / 4070 dual evo - 90mm 15mm rtx5060 / 5060ti - na razie nie ma dostępnych, więc nie wiem... W Prime używają 90mm 15mm. -
Przez Krystian79PL · Opublikowano
Bo nie miałeś Hellhound Reva , miałem nitro+ dupy nie urywa .
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi