Igrz 43 Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Siostra dziewczyny upiera się przy AiO, do przeglądarki, więc niech ma jak tak bardzo pragnie, bo nie przegadasz. No cóż, ale nie znam się na takim sprzęcie - jakie jest najtańsze sensowne AiO? Z góry dzięki!
haha3 4 Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Ja swego czasu szukałem i to co znalazłem co jest jednocześnie wydajne i fajnie wygląda: Corsair H105 Enermax Liqmax II 240 Lepa AquaChanger 240
dave 3 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Najsensowniejsze i najtańsze AIO nie istnieje. Dlaczego? Bo taki zestaw kosztuje ok. 300 zł a w tej cenie masz porządne chłodzenie powietrzem, które będzie wydajniejsze i cichsze. Trzeba pamiętać, że w takich zestawach jakość wykonania pozostawia wiele do życzenia - słabej jakości węże, głośna pompka/wentylatory, co od razu skreśla taki zestaw. Jeśli ma komputer wyłącznie do Internetu czy prostych operacji (jak na kobietę przystało) to zamiennik boxa, np. Spartan od SPC, będzie tutaj bardzo dobrą opcją za 1/3 ceny.
KiT 1 Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Warto też wiedzieć, że w przypadku awarii pompy w tanim OC to szansa na uwalenie CPU jest większa niż w przypadku awarii wentylatora na chłodzeniu powietrznym. A dodatkowo przy dwóch wentylatorach na CPU szansa awarii obu jest prawie zerowa.
Finkregh 1 Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 Wiem że to odkopywanie trupa ale nie mogłem się powstrzymać. Autorowi tematu raczej chodzi o komputer AIO a nie chłodzenie wodne. AIO do przeglądarki ? Dziewczyna sobie będzie przeglądać pocztę na chłodnicy xD? ?? tutaj macie przykład jak wygląda komputer AiOhttps://www.komputronik.pl/product/325326/asus-all-in-one-et2323iut.html
Rekomendowane odpowiedzi