Co napisać o sobie na portalu randkowym?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Camis · Opublikowano
Tak uznałem że to pokaże skale ataku kacapów, więc w mojej opinii było niezbędne. Czy złamałem któryś punkt regulaminu? -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
Zależy jaki zasilacz jak 9 letni w dawnych czasach polecany(wtedy słusznie)np thermalate Smart se 630w. To bym wymieniał;) -
Przez LeBomB · Opublikowano
@Fatality Sam fakt, że organizacja którą prowadzi i jest właścicielem pozwala na takie artykuły (z 2019 roku) https://childrenshealthdefense.org/news/5g-the-big-picture/ Wiesz jaki jest problem takich artykułów? Że na podstawie pewnych prawdziwych informacji buduje się teorię spiskową. Wymysły przeplata się czymś co jest znane i zbadane. Mówi się np. o tym, że fale 5G przenikają przez ściany, drzewa i na tej podstawie buduje się narrację o szkodliwości tego promieniowania, gdzie: 1. Inna jest przenikalność promieniowania elektromagnetycznego przez organizmy żywe i przez obiekty 2. Od mocy promieniowania magnetycznego i elektrycznego zależy "penetracja" organizmów żywych tego promieniowania i to się normalnie bada. Tylko wystarczy pominąć dwie takie sprawy żeby móc budować teorię strachu przed 5g. Potem wystarczy dodać do tego AI i chęć kontroli i cyk teoria gotowa, żeby ludzi straszyć i zagonić z powrotem do jaskiń. A najlepsze jest to, że mowa tam też o tym, że we wszystkim bierze udział SpaceX, ciekawe zatem jak Kennedy będzie dogadywał się z Muskiem -
Przez Radziuwilk · Opublikowano
@Camis Dzieki za wklejenie duzej ilosci zdjec. W koncu w gaszczu postow nei zwiazanych z wojna dostalismy dawke realnych informacji. Skala ataku poraza. Oby wiecej i czesciej . STOP ruskiej propagandzie!! Chwala Ukrainie!! -
Przez Camis · Opublikowano
Dobra, odpuszczam z dzbanem nie ma co dyskutować.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi