co mam wymienić? budżet do 400
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Bono_UG · Opublikowano
Jeżeli ktoś chce stawiać na tym kilka systemów, różne usługi sieciowe, to tak, sporo pamięci i rdzeni się przyda. Jeżeli ktoś chce tanio ogarnąć komputer do codziennego użytku, to już mniej sensu ma. Rozwiązania serwerowe potrafią być głośne, zwłaszcza jak to rackowe U1, względnie U3. Małe wentylatory, które mają działać, a nie być ciche. Obudowy typu tower niewiele tutaj zmieniają, bo o ile wentylacja procesorów może być jeszcze ok, tak pewnie mają podwójne zasilacze z 4cm wentylatorkami. Przeważnie w takich komputerach siedzą dyski sas, ani ciche, ani pojemne, ani tanie. Warto mieć świadomość w co się pcha. -
Przez Keller · Opublikowano
Deathbound. Ciekawa odmiana souls like ze zmianą postaci i szybszą rozgrywką. -
Przez Spychcio · Opublikowano
Nowe konsole też nie będą cudem. Bedą się ratowały scalerami i fejk-klatkami. Nigdy nie zbudują żadnego potwora wydajności za 3000zł, zwłaszcza do RT/PT, gdzie muszą się jeszcze zmieścić z TDP całego zestawu 250-300W Ci co będą ogrywać Wieśka 4 na PS5/XSX/XSS to współczuję... gra będzie potężnie przycięta. Dlatego właśnie na generacji RTX6000 pójdę w 6080, żeby zobaczyć w pełnej krasie W4... no i pewnie GTA6 -
Przez Reddzik · Opublikowano
Zgadzam się, ogólnie gra jest średnia, ale chcę to przejść jak już zacząłem, to chociaż będę mieć jakiś wgląd w FF7 Rebirth, bo Remake ograłem, z Rebirth czekam na wersję PC i zostaje mi się modlić, że gra będzie grywalna na 8gb vram i będzie lepiej wyglądać niż ten "blur" na PS5. -
Przez MarcoSimone · Opublikowano
Wiem jak wyglądał rynek CPU, nie urodziłem się wczoraj ;-) Ryzeny które posiadałem najlepiej spisywały mi się w singlach a w multi to wiadomo, lepiej było mieć Intela jak się chciało maksować fpsy. Dopiero 5800X mi podgonił w strzelankach. Ja tam aż tak czarno nie oceniałbym tych Ryśków. Były słabsze ale i tańsze. Zabawę też zapewniały. Chciało się więcej to trzeba było bulić za Intela. Zgadzam się, że za dobry/b. dobry sprzęt, zawsze trzeba bulić. Niezależnie od obozu. Jak się ma słabszą ofertę, to pozostaje konkurencja cenowa.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi