kierowca_bombowca 0 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Witajcie, moja komputerowa brać Jestem zmuszony poprosić o pomoc w kwestii instalacji myszy pod Windows XP. Opis problemu: Jeden z dzieciaków zalał mysz przewodową, więc została kupiona nowa, ale bezprzewodowa. Problem polega na tym, że sterownik systemowy nie chce się zainstalować. Już przy kopiowaniu pliku wyskakuje błąd instalacji, a dokładniej to "plik używany jest przez inny proces". Efektem jest brak działania myszy i wykrzyknik w menedżerze urządzeń. Próby naprawy: Oczywiście próbowałem już odinstalowywać sterownik, restartować system, sprawdziłem nawet na innej bezprzewodowej myszy, ale błąd jest cały czas ten sam. Jutro rano mam iść ponownie i spróbować coś z tym zrobić, więc stąd moja prośba. Ktoś spotkał się z czymś takim i ma jakiś pomysł?...
Opson6667 2 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Skasować sterownik kontrolera USB, i dać mu zainstalować się od nowa
kierowca_bombowca 0 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2016 Dzięki, spróbuję.
Rekomendowane odpowiedzi