-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez skunRace · Opublikowano
To na pewno, jak ktoś stoi przed wyborem zakupu to Asus Dual jest dużo lepszy, jak tylko pisałem, że to nie jest tak, że samo kupno to problem z głowy. Mimo wszystko czasy, gdzie człowiek musi sam wymieniać pastę po kilku miesiącach od zakupu to jest gruba patologia, dotyczy to nawet topowych Strixów Wychodzi na to, że 4060 ma dużo słabszy radiator od 4060Ti, która ma całkiem dobre temperatury, a powiedziałbym, że z tak małym poborem pewnie obydwie karty mają ten sam. Musisz sam zdecydować, u Ciebie i tak nie ma jakiejś wyjątkowej tragedii, ghdzie ludzie mieli HS pod 100 stopni do tego zrób UV. Położenie jeszcze raz żeby się upewnić, że wszystko dobrze poszło nie zaszkodzi, wystawić też możesz jak się sprzeda to dobrze jak nie to zostawisz. Dał Ci w końcu kolega dowód zakupu do niej ? Jest podobna karta z taką gwarancją za 1000zł wystawiona, spróbuj może się okazać, że te 900zł bez problemu wyciągniesz. https://www.olx.pl/d/oferta/karta-graficzna-kfa2-geforce-rtx-4060-1-click-oc-2x-v2-CID99-ID134EDY.html -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Nie zamierzasz dyskutować, bo nie masz do tego wystarczającej wiedzy. Przeczytaj program (zalinkowałem), wtedy możemy *spróbować* rozmawiać. Dopóki nie przeczytasz programu, jesteś tylko bezmyslnym hejterem. P.S. Opieprz się od moich dzieci. Razem z tymi swoimi kiecolami. Czytałeś program? Linkowałem wyżej. -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
#bring back win10 19h2 -
Przez NotQuite · Opublikowano
Coś koło tego. Tylko dziecku nie pokazuj, bo gołe baby są!
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi